Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Α1 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ : ΤΟ πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής


Τρεις στροφές πριν το τέλος η πρωτοπόρος Κορωνίδα Κοιλάδας υποδέχεται στην έδρα της τον αδύναμοΠαμμηδεατικό όπου αναμένετε να έχει ένα εύκολο απόγευμα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δεύτερος ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Λέρνας.

Αναλυτικά :

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 Ώρα 15 :30

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ Ζώης Μ., Γιώτης Χ., Καψούρου Ε.
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ Νώτης Χ., Παπαγεωργόπουλος Θ., Τσιλογιάννη Α.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ Τσιτουρίδης Π., Παρασκευόπουλος Γ., Στατεράς Π.
ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ Νενεκούμης Χ., Μυλωνόπουλος Ν., Δημάκης (νέος) Γ.
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ - ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ Μακρής Α., Καπετάνιος Αθ. Π., Βαρελά Β.

Κυριακη 29 Μαρτίου 2015 Ωρα 16:30

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ( 14:00) Μανούχος Ε., Κατσώνας Χ., Πρέσβελου Γ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΣΠΕΤΣΕΣ  Σκιαδάς Δ., Αργυρόπουλος Α., Τσατσούλη Β.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΜΕΘΑΝΑ  Ρατσιάτος Ν., Καραγεώργος Α., Αργύρης Ι.


Α.Ο.ΘΗΒΑ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ( ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε σε βίντεο φάσεις και γκολ από τον αγώνα της Κορωνίδας Κοιλάδας με την Θήβα για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών 


Θήβα-Κορωνίδα Κοιλάδας 2-1 από LAMIASTARGR



Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Α.Ο. ΘΗΒΑ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ !


Ευχαριστήριο δελτίο προς την Κορωνίδα Κοιλάδας εξέδωσε πριν από λίγο η ομάδα του Α.Ο.ΘΗΒΑ το οποιο αναφέρει :

Ο πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστούν τον πρόεδρο Παναγιώτη Ηλιού και το Δ.Σ. της κυπελλούχου Αργολίδος ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ για τις θερμές τους ευχές προς τον σύλλογο μας και τους ευχόμαστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και να κάνουν το νταμπλ και να κατακτήσουν όποιον άλλο στόχο έχουν βάλει στην φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.


Α.Ο.Θήβα -Κορωνίδα Κοιλάδας 2-1


Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Θήβα από την τοπική ομάδα η Κορωνίδα Κοιλάδας στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Ο αγώνας έγινε σε ένα βαρύ γήπεδο από τις συνεχείς βροχοπτώσεις παρουσία περίπου 150 θεατών .Η Κορωνίδα Κοιλάδας αποχαιρέτησε τον θεσμό με το κεφάλι ψηλά και απέδειξε πώς παρα την ήττα μπορεί να φτάσει ακόμα πιό ψηλά και να πρωταγωνιστήσει .

Το φιλμ 


Στο 20 λεπτό ο Μπινιάκος με σουτ στην κίνηση ύστερα από σέντρα από αριστερά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. 

Στο 31’ λεπτό ο Σταματέλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Βιρβίλης στο πρώτο δοκάρι έπιασε κεφαλιά πού έφυγε ελάχιστα άουτ.. 

Στο 40’ λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ όταν κεφαλιά του Μπινιάκου η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι του Χιόνη. 

Στο 47’ λεπτό μετά από λάθος του Βιρβίλη ο Μπινιάκος με σουτ έκανε το 2-0. 

Στο 54’ λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Χιόνη στην δεξιά του γωνία σε δυνατό σουτ του Βυλλιώτη έξω από την περιοχή.

Στο 89’ λεπτό ο Γκρεβτσίδης ανατράπηκε από τον Καραμπετιάν και ο Cojocaru από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1 


Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Χ.Τσουκαλάς με βοηθούς τους : Λυκούργο Τσολακίδη και Μαρία Δέτση όλοι από τον Σύνδεσμο διαιτητών Αθηνών.

Α.Ο.ΘΗΒΑ : 1.Κωνσταντινόπουλος, 2. Ελέζι, 3. Τσατσαρώνης, 4. Ευθυμίου, 5. Παναούλης, 6. Καραμπετιάν, 7. Βυλλιώτης, ( 71’ Βεζυρτζόγλου) 8.Γκαράνης, 9. Μπινιάκος, ( 80’ Παπαχαραλάμπους) 10. Ανυφαντής( 64’ Κατσογιάννης ), 11. Ταυταρίδης.

Κορωνίδα Κοιλάδας : 1. Μάριος Χιόνης 2. Ανδριανός Αλεξανδρής ( 83’ Δημ. Γιαννακόπουλος) 3. Γιάννης Λάμπρου 4. Μιχάλης Βιρβίλης 5. Γιάννης Ευθυμίου 6. Παναγιώτης Μέγας 7. Σταύρος Γιαννακόπουλος 8. Γιάννης Σταματέλος ( 76’ Κουτσαύτης), 9. Νικήτας Γκρεβτσίδης 10. Σωτήρης Μπούρας ( 88΄Ε.Λάμπρου ) 11. Marius-Konstantin Cojocaru


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ηλιού και τα μέλη της Διοίκησης του Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας ευχαριστούν θερμά τον Α.Ο. ΘΗΒΑ για την άψογη σημερινή φιλοξενία στην όμορφη Θήβα. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, εντός και εκτός γηπέδου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας της Βοιωτίας τόσο για την σημερινή πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, όσο και για κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος. Επίσης η Κορωνίδα Κοιλάδας εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική κατηγορία και γρήγορη επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες όπου και ανήκει.
Θα ήταν άκομψο από πλευράς μας να μην συγχαρούμε επίσης το διαιτητικό τρίο για την άψογη παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι.


Εκ του Γραφελιου Τύπου
του Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας


Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Α1 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ : Τα αποτελέσματα του Σαββάτου


Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε .... ή μάλλον της έκλεψαν στο γήπεδο του Λυγουριού κ Κορωνίδα Κοιλάδας αφού αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Αριστείωνα με σκορ 2-2. Και αναφερόμαστε στον χαρακτηρισμό της έκλεψαν όταν στην φάση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων (95') έγινε ολοκάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακα Χιόνη και ο διαιτητής Ρατσιάτος έκλεισε τα μάτια .

Επίσης την ίδια ώρα αγωνιζόταν και ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στην έδρα του με αντίπαλο τον Αργοναύτη Νέας Κίου με νικήτρια ομάδα τους γηπεδούχους με σκορ 2-0. Σε ένα αγώνα πού είχε τρεις τραυματίες ποδοσφαιριστές από πλευράς φιλοξενουμένων. Και αναφερόμαστε στον Νέτζια ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από από γονατιά στα πλευρά μόλις στο 14' λεπτό της συνάντησης χωρίς ο διαιτητής να δείξει ούτε κίτρινη...... Επίσης ο Κουρι'ωτης για τους φιλοξενούμενους δέχτηκε χτύπημα με τις τάπες και έπαθε μερική ρήξη και εδώ ούτε κάρτα .... Επίσης του Βερβενιώτη του έσπασαν την μύτη και αντικαταστάθηκε και εδώ το ίδιο ούτε κάρτα ........

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ - ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : 2-2
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΔΙΕΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 2-1.
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 4-1
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 2-0