Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Παρέμεινε στην κορυφή η Κορωνίδα Κοιλάδας



Η Κορωνίδα Κοιλάδας συνεχίζει να βρίσκεται μόνη στην κορυφή της Α1 Αργολίδας μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο Παναριτίου. Έφτασε στους 28 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον δεύτερο Πανασιναϊκό.

Δυνατός αγώνας με την Κοιλάδα να είναι καλύτερη και να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 14' όταν ο Νικήτας Γκρεβτσίδης βγήκε τετ α τετ με τον Αναστασάκη και πλάσαρε εύστοχα.

Στο 53' ο Γκρεβτσίδης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Αναστασάκη έπειτα από σουτ του Μπούρα και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ κάνοντας το τελικό2-0.

 

Ο 21χρονος επιθετικός με τα γκολ που πέτυχε έφτασε τα 16 φέτος. Είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 13 γκολ ενώ έχει σκοράρει και τρεις φορές στο κύπελλο. Εξαιρετική επίδοση από έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή.
 
ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Θ.Τσιρόπουλος): Γκιόκας, Κωτσαράς (Γιαννακόπουλος), Τασιόπουλος, Μπόμπος, Μπάζος (Λούμης), Χατζησταύρου (Δώρας), Καζοκάρου, Μέγας, Σαγκατέλοφ, Γκρεβτσίδης, Μπούρας.
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ.Κολιατσόπουλος): Αναστασάκης, Φλεβάρης, Παναγής (46’ Μπεξής), Γκολέμης, Συντρίκος (17’ λ.τρ. Κουγιάς)- Τσάλαφος, Μπούνος, Εβερετ, Καλιαμούτος, Γιωργή, Εβερετ, Πίτρης



από το Παρατηρητής στα Σπορ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου