Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    Έγινε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Αργολίδας η διαδικασία της κλήρωσης των αγώνων για τα μπαράζ ανόδου και παραμονής στις 11.30 και 12.30 ώρα αντίστοιχα. Η "ΚΟΡΩΝΙΣ" μας, θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου και το παρόν για την ομάδα μας στην κλήρωση έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Λάμπρου, ο προπονητής της κ. Βασίλης Ιωαννίδης και ο ταμίας της κ. Γιώργος Πιτσάς.
    Η κλήρωση για την ομάδα μας έβγαλε : 1η αγωνιστική εκτός με την Ερμιόνη, 2η αγωνιστική εντός με το Τολό, 3η αγωνιστικη εκτός με το Πορτοχέλι και 4η αγωνιστική με Τροιζηνα εντός. Οι αγώνες του δεύτερου γύρου με αντιστροφή της έδρας.

Αναλυτικά για το πρόγραμμα των αγώνων των μπαράζ ανόδου πατήστε εδώ

Για το πρόγραμμα των μπαράζ παραμονής πατήστε εδώ για τον 1ο όμιλο  ΚΑΙ  για τον 2ο όμιλο εδώ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

"ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ : 6 - 0


Το κρισιμότερο ματς της χρονιάς ήταν αυτό για την Κοιλάδα κόντρα σε μια υπολογίσιμη, νεανική ομάδα όπως ο Δυοβουνιώτης και το κέρδισε με το εκοφαντικό 6-0..!!! Με αυτή την νίκη η Κοιλάδα μπήκε οριστικά στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, τερματίζοντας στην 3η θέση με 43 βαθμούς. Τα 6 γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι : ΣΕΡΦΑΣ Γ. (αυτ.16΄) , ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ. (55΄,76΄), ΔΩΡΑΣ Ε. (72΄), ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤ. (83΄) και DE FREITAS (88΄).

Οι ενδεκάδες

ΚΟΙΛΑΔΑ : (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Β.), ΛΕΚΚΑΣ Δ., STEFANEL I., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ. (81΄ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.), ΔΩΡΑΣ Ε., ΣΑΓΚΑΤΕΛΟΒ Α., ΚΑΣΚΑΦΕΤΟΣ ΧΡ., ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. (67΄ ΦΑΣΙΛΗΣ Α.), ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ. (79΄ ΦΑΣΙΛΗΣ Ν.), DOBOS A., DE FREITAS, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤ.


ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ : (ΝΕΦΡΟΣ Κ.), ΣΚΟΥΡΑΣ Ι., ΤΟΥΡΛΟΥΚΗΣ Κ., ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΣΕΡΦΑΣ Γ., ΤΟΥΡΛΟΥΚΗΣ Α., ΣΟΥΡΣΟΣ Η., ΟΨΙΜΟΥΛΗΣ Γ., ΧΑΤΖΗΣΟΦΡΩΝΙΟΥ Γ. (69΄ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Δ.), ΓΚΟΥΡΙΩΤΗΣ Π. (69΄ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Π.), ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ Π., ΜΗΛΙΩΤΗΣ Β.

Κίτρινες : DE FREITAS (36΄) - ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ Π. (71΄), ΟΨΙΜΟΥΛΗΣ Γ. (81΄)

Κόκκινες : --

Διαιτητής : ΡΑΤΣΙΑΤΟΣ Ν. (ΤΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤ. , ΤΟΣΚΑΣ ΧΡ.)