Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ











Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αθανάσιο Τσιρόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη περυσινή χρονιά με την ομάδα μας, Κορωνίδα Κοιλάδας, που την οδήγησε και στην κατάκτηση του 1ου τίτλου της ιστορίας της (Κύπελλο Αργολίδας) και χάνοντας τον τίτλο του Πρωταθλητή στο νήμα του τερματισμού, ήρθαν σε συμφωνία για την συνέχιση της συνεργασίας τους και την νέα σεζόν. Αυτή η απόφαση πάρθηκε πολύ εύκολα και από τις δύο πλευρές.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 50χρονος Τεχνικός, με καταγωγή από το Κουτσοπόδι Αργολίδας, θα είναι κάτοχος προσεχώς UEFA A΄ διπλώματος προπονητικής. Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες, ομάδες της Δ΄ (παλαιότερα) και νυν της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και από Football League (Νέων) καθώς ήταν προπονητής της Κ20 της Παναχαϊκής. Τελευταίος του σταθμός πριν την Κοιλάδα ήταν ο ΠΑΟ Βάρδας (Γ΄ Εθνική). Παλαιότερα, μεταξύ άλλων, έχει δουλέψει στον Ατρόμητο Αχαϊας (Λάππας) και Παναργειακό.

Ο κ. Τσιρόπουλος θα ηγηθεί του ανδρικού τμήματος της Κορωνίδας, καθώς και όλων των τμημάτων υποδομής της.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην Κοιλάδα και του ευχόμαστε μια 2η αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.



Εκ του Γραφείου Τύπου 
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας