Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας-Σπέτσες : Φωτορεπορτάζ του αγώνα


















































Κορωνίδα Κοιλάδας-Σπέτσες 2-2.


Ισόπαλος με 2-2 αναδείχτηκε η Κορωνίδα Κοιλάδας απέναντι στην γειτονική Μπουμπουλίνα Σπετσών στα πλαίσια τηςπρεμιέρας της Α1 κατηγορίας Αργολίδας. 

Η ισοπαλία αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα για τους γηπεδούχους αφού έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα τους πού θα τους είχαν κατακτήσει εάν οι επιθετικοί της στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν χάσει τουλάχιστον τέσσερεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι αφού έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από μία έδρα πού δύσκολα θα πάρει άλλη ομάδα βαθμό ή βαθμούς. 

Το φίλμ

12΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Σαγκατέλωφ βγήκε τετ α τετ με τον Κακαρατζή αλλά ο τερματοφύλακας των Σπετσών απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του επιθετικού της Κορωνίδας.14' Ο Μανουλίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κρεμμύδα από δεξιά από φάουλ του Κρεμμύδα πλάσαρε και έκανε το 0-1.
18' Ο Κέλλης ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπούρα με κεφαλιά έκανε το 1-1.
26' Δυνατό σουτ του Κέλλη η μπάλα έφυγε ελάχιστα από το αριστερό παραθυράκι του Κακαρατζή άουτ.

31' Ο Κέλλης βγήκε τετ α τετ με τον Κακαρατζή ύστερα από μπαλιά του Μπούρα το πλασέ πού έκανε έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κακαρατζή.
35' Ωραία σέντρα του Μέγα από δεξιά , κεφαλιά-ψαράκι του Κέλλη κτύπησε κάτω κι έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
42' Δυνατό σουτ του Μπίτρι έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε αρχικά το οριζόντιο δοκάρι, και έσκασε μέσα στην γραμμή για να γίνει το 1-2.
50' Ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , ο Κέλλης με ωραίο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Μέγας με πλασέ έκανε το 2-1. 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Θ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης, Κοτσαράς, Λάμπρου (63' Στ.Γιαννακόπουλος), Τασιόπουλος, Χατζησταύρου (82' Ι.Γιαννακόπουλος), Μέγας, Σαγκατέλοφ (88' Αλεξανδρής), Κέλλης, Μπάζος, Μπούρας, Cojocaru.

ΣΠΕΤΣΕΣ (Γ.Πασιάκος): Κακαρατζής, Μούχο, Ζάχου, Γκρίτσας, Βιγκλιάρης, Βασιλείου, Μπίτρι, Κρεμμύδας, Κατσαμπάς (87' Μιχαλάκης), Μανουλίδης, Χρ.Παρεμουτζιάν.