Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα μας επιτρέψετε μια μικρή παρέμβαση – παρατήρηση αναφορικά με το ρεπορτάζ του αθλητικού site «sport-Αργοναυπλία» και συγκεκριμένα το ρεπορτάζ που βρίσκεται στη ηλεκτρονική διεύθυνση «http://sport.argonafplia.gr/1/item/10257-α’-αργολίδας-το-ντέρμπι-στο-κουτσοποδι-όλα-για-όλα-για-τον-παοκ-κόντρα-στη-κορωνιδα.html».

Χαρακτηριστικά αναφέρει : “Στα αξιοσημείωτα ότι κλήθηκε να διευθύνει τον αγώνα διαιτητής εκτός Αργολίδας, από την Δυτική Αττική, επειδή οι δύο ομάδες δεν συμφωνούσαν - ξεχωριστά η κάθε μια στους Ρατσιάτο, Ιωαννίδη (υπήρχαν προηγούμενα) και η ΚΕΔ/ΕΠΣΑ ήθελε να εξασφαλίσει την αξιοπιστία σε ενα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.”.

Έχουμε να αναφέρουμε λοιπόν, ότι ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας δεν διαφώνησε ποτέ με καμία πρόταση ορισμού διαιτητή γιατί πολύ απλά ποτέ δεν μας έγινε κάποια τέτοιου είδους πρόταση είτε από τα αρμόδια όργανα είτε από την αντίπαλη ομάδα.

Το μόνο το οποίο αιτηθήκαμε σαν σωματείο ήταν σ’ αυτό το δύσκολο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι να διαιτητεύσει αξιολογημένος διαιτητής από μεγαλύτερη κατηγορία, χωρίς την οποιαδήποτε εξαίρεση σε πρόσωπα και ονόματα.

Η ομάδα της Κορωνίδας δεν έχει “προηγούμενα” με κανένα διαιτητή και εκτιμά, σέβεται και δείχνει την εμπιστοσύνη της σε όλα τα μέλη του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας. Ιδιαιτέρως αυτούς που δείχνουν τον ίδιο αλληλοσεβασμό προς όλα τα μέλη της ομάδας μας, ανεξαρτήτως της έντασης και της ψυχολογικής πίεσης που μπορεί να επιφέρει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και να ειπωθούν κάποια παράπονα εκατέρωθεν.

Συνοψίζοντας, η απόφαση της ΕΠΣ Αργολίδας και της Επιτροπής Διαιτησίας να ορίσει διαιτητή εκτός Νομού (που κατά γενική ομολογία είναι πολύ αξιόλογος), δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με άρνηση του σωματείου μας να οριστεί οποιοσδήποτε άλλος διαιτητής του Νομού μας.
Εννοείται πως η τελική αυτή απόφαση είναι καθ όλα σεβαστή και αποδεκτή από μέρους μας.

Τέλος, ευχόμαστε αύριο να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Αργολικού Πρωταθλήματος, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, το ίδιο το άθλημα του ποδοσφαίρου και να νικήσει ο καλύτερος.!

Υ.Γ.: Σε καμία περίπτωση το παρόν Δελτίο Τύπου δεν αποτελεί αιχμή και αμφισβήτηση προς το έγκυρο αθλητικό site, το ρεπορτάζ και τον συντάκτη του. Η παρέμβαση - παρατήρηση γίνεται προς ενημέρωση της κοινής γνώμης για τα ακριβή γεγονότα επειδή φημολογούνται και διαδίδονται προφορικώς πολλές ανακρίβειες .


Εκ του Γραφείου Τύπου

του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας



ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ-Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ



Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η προετοιμασία της Κορωνίδας Κοιλάδας για τον δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κουτσοποδίου. 

Ο Θανάσης Τσιρόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας αφού δεν αντιμετωπίζει τραυματισμούς ή τιμωρίες λόγω καρτών. 

Όλοι στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» γνωρίζουν ότι είναι ένας αγώνας πού κρίνονται οι κόποι όλης της χρονιάς και με ένα θετικό αποτέλεσμα θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην 43χρονη ιστορία της ομάδας. 

Ο Θανάσης Τσιρόπουλος κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στην αποστολή τους: Γκιόκας, Χιόνης, Κωτσαράς, Λάμπρου, Ευθυμίου, Τασιόπουλος, Βιρβίλης, Δρούγκας, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Μπάζος, Αλεξανδρής, Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Cojocaru, Παπασταύρου, Στ. Γιαννακόπουλος, Αντ.Φασιλής, Νικ. Φασιλής.


από το sport-ermionida