Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Δ. ΗΛΙΟΥ.



Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Α.Ο. “Κορωνίς” Κοιλάδας για την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει ομόφωνα νέο Πρόεδρο της ομάδας μας, καθώς και να συγχαρώ τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγρίμη για τις προσπάθειες που έγιναν επί της προεδρίας του τη σεζόν που πέρασε. 

Η ομάδα θα κινηθεί με γνώμονα τις αρχές και αξίες που πορεύεται τα τελευταία χρόνια, διανύοντας μια διαρκώς ανοδική πορεία και παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αργολίδας.

Την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα στηριχτούμε και σε ντόπιους παίκτες οι οποίοι έχουν αποδείξει με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα μας, αλλά και θα εμπλουτίσουμε το ρόστερ μας με νέους ποιοτικούς παίκτες. Οι ακριβείς στόχοι μας και το μπάτζετ για τη νέα χρονιά θα προσδιοριστούν στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.. 

Πέραν όμως από τους αγωνιστικούς στόχους μας, πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κοινωνικό έργο, όπως τα τελευταία χρόνια, μέσα από εκδηλώσεις, ημερίδας κτλ., πολλές από τις οποίες τις έχουμε θεσμοθετήσει. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα τμήματα υποδομής (ακαδημίες) συνεχίζοντας την άριστη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Δείγμα αυτού είναι η πρόθεσή μας για πρώτη φορά ο προϋπολογισμός της Ακαδημίας να ενσωματωθεί με αυτόν της ανδρικής ομάδας προσφέροντάς της την μέγιστη δυνατή βοήθεια.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην οικογένεια Λιβανού, όπου για μια ακόμη χρονιά εμπράκτως στηρίζει τον Σύλλογό μας. Ενδεικτικό δείγμα αυτού είναι πως με δική της χορηγία δρομολογήθηκε και εντός σύντομου χρονικού διαστήματος αποπερατώνεται το νέο κτήριο εντός του γηπέδου της Κοιλάδας όπου θα στεγάσει το γυμναστήριο και τα γραφεία της ομάδας μας.   

Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους μας, με την άψογη γηπεδική τους συμπεριφορά, να στηρίξουν την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά παραμένοντας ένας σπουδαίος αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή. Με την συνεργασία και τη βοήθεια όλων η Κορωνίδα μας θα οδηγηθεί στην επίτευξη όλων των στόχων της.

Μετά τιμής,
Ο Πρόεδρος του Α.Ο. “Κορωνίς” Κοιλάδας
Παναγιώτης Δ. Ηλιού
 

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2015



ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ  ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΣΤΙΣ 17/6 ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΩΘΟΙ :


  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΗΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  2. 'Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΣΠΥΡΑΝΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

  3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΑΓΡΙΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  4. ΤΑΜΙΑΣ - ΦΛΩΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

  5. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΚΟΤΣΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  6. ΕΦΟΡΟΣ - ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  7. ΜΕΛΟΣ - ΦΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  8. ΜΕΛΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  9. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
 

10. ΑΝΑΠ/ΚΟ ΜΕΛΟΣ - ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
 



ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ.




ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του
"Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ


 

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤOY "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ 2014-2015.



ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ Α.Ο. "ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ








ΕΔΩ, ΤΟ SAIT ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------


ΧΟΡΗΓΟΙ
ΤΟΥ Α.Ο. "ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ



ΕΔΩ, TO SITE ΤΟΥ "BASIMAKOPOULOI SHIPYARD"




ΕΔΩ, ΤΟ SITE ΤΟΥ "ΣΟΥΒΛΑΚΙΣ" Λ. ΣΟΦΙΚΙΤΗ