Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτυχημένη η αρθροσκόπηση του Μιχάλη Βιρβίλη ο οποίος μέσω δήλωσης ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας του για την συμπαράστασή της.


Μία κακή ανάμνηση θα είναι για τον Μιχάλη Βιρβίλη ο φιλικός αγώνας του περασμένου Σαββάτου (5/9) με 
τον Ποσειδώνα Διδύμων στο γήπεδο της Κοιλάδας. Ήταν το 20’ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όταν είχε την μπάλα στην κατοχή του και πήγε να δώσει μία μπαλιά σε συμπαίκτη του εκεί του γύρισε ο μηνίσκος. Αμέσως έγιναν όλες οι ιατρικές εξετάσεις και στην μαγνητική πού έγινε διαπιστώθηκε η κάκωση μηνίσκου. Την Πέμπτη (10/9) ο Μιχάλης πέρασε την πόρτα του Μετροπόλιταν όπου και του έγινε αρθροσκόπηση. Και βέβαια σε όλη αυτή την περιπέτειά του ήταν κοντά του από πλευράς της ομάδας ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Τσατσαρός.



Το Sport-Ermionida επικοινώνησε με τον Μιχάλη όπου μας δήλωσε :

“Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην διοίκηση της Kορωνίδας Kοιλάδας που ήταν και είναι δίπλα μου σε όλο αυτό με τον τραυματισμό μου. Επίσης ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον γενικό αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Τσαρτσαρό που στην ουσία το πέρασε όλο αυτό μαζί μου...
Ευχαριστώ και πάλι όλη την διοίκηση για το ενδιαφέρον που έδειξε και σας δηλώνω ότι θα ανταποδώσω όταν επιστρέψω στα γήπεδα.”


Η επιστροφή του Μιχάλη Βιρβίλη στα γήπεδα υπολογίζετε περίπου σε 20 ημέρες.



απο το sport-ermionida

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλική καταιγίδα από γκολ στην Κοιλάδα.Η Κορωνίδα κέρδισε 5-4 τον Τροιζηνιακό


Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στην Κοιλάδα τη Κυριακή ( 6/9) σε φιλικό προετοιμασίας η Κορωνίδα Κοιλάδαςκέρδισε με 5-3 τον Τροιζηνιακό. Σίγουρα οι 50 περίπου φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν γκολ και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψη της έναρξης του νέου πρωταθλήματος .

Το σκορ άνοιξε στο 7’ λεπτό ύστερα από ωραίο συνδυασμό Μπούρα-Σαγκατέλωφ και Στ. Γιαννακόπουλου ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 10 λεπτό ο Μπούρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαγκατέλωφ με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 19’ λεπτό ο Λάμπρου με αυτογκόλ έκανε το 2-1.Στο 21’ λεπτό σέντρα του Στ. Μπάζου από δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Στ. Γ ιαννακόπουλου μέσα από την περιοχή και 3-1. Στο 55’ λεπτό πλασέ του Μπούρα από το σημείο του πέναλτι απέκρουσε ο Αντωνόπουλος και στην επαναφορά ο Γιάννης Γιαννακόπουλος έκανε το 4-1.Στο 65’ λεπτό ο Σταματέλος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαμηλού μειώνοντας το σκορ. Στο 77’ λεπτό ο Κλωνάρης ανάτρεψε τον Χατζόπουλο και ο Δελαπόρτας από την άσπρη βούλα μείωσε σε 4-3. Στο 88’ λεπτό ο Cojocaru με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-3 για να κλείσει το σκορ Το σκορ έκλεισε ο Σωτήρης Σούχλας με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία μπαλιά του Χατζόπουλου από αριστερά.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Χαμηλός, Ι.Λάμπρου, Τασσιόπουλος, Χατζησταύρου, Ι.Γιαννακόπουλος,Cojocaru, Αλεξανδρής, Σαγκατέλωφ, Μπάζος, Μπούρας, Στ. Γιαννακόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν : Μ.Ζέρβας, Α. Ζέρβας, Κουτσαύτης, Μπούκουρης, Ε. Λάμπρου, Κλωνάρης, Παπαδημητρίου και Αργείτης.

Τροιζηνιακός : Αντωνόπουλος, Καλατζής. Λάφης, Πάνου, Δ.Σαμπάνης, Β.Σούχλας, Καλυβόπουλος, Αλ.Σούχλας, Δελαπόρτας, Σταματέλος Χατζόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν Σ. Σούχλας, Γ. Σαμπάνης,, Μπαλτάς και Μαρίνης.



απο το sport-ermionida