Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ : "ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΣΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ,  Η 5η ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ "ΚΟΡΩΝΙΣ" ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ 3ο ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ 3ποντο.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...!!!

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ - "ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας : 2 - 0

Η Κοιλάδα έπαιξε στα ίσια και τον δεύτερο διεκδικητή του τίτλου και της ανόδου, Πορτοχελιακό, έχασε με 2-0, αλλά αυτό το σκορ μόνο πλασματικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό, κατά γενική ομολογία των φιλάθλων που παρακολούθησαν το ματς, γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα υπήρχε μόνο αυτή στο γήπεδο και ήταν η ομάδα που έβαλε την μπάλα κάτω και έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο σε αντίθεση με το Πορτοχέλι όπου έπαιζε συνεχώς με γεμίσματα και "μεγάλες μπάλες". Επίσης καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίχτες του Πορτοχελιακού έκαναν πολύ σκληρά μαρκαρίσματα με την ανέχια του διαιτητή, που θα μπορούσε να δείξει νωρίτερα την κόκκινη κάρτα.
Στο 5’ από σέντρα του Γεωργίου ο Δ.Ζαραφωνίτης άνοιξε το σκορ κι αυτό φάνηκε καθοριστικό αφού πλέον έφυγε το άγχος από τους γηπεδούχους.

Στο 65’ με πλασέ ο Ιουλιάνοφ πέτυχε το 2-0. Μετά απ αυτό οι παίχτες της Κοιλάδας απογοητεύτηκαν και το σκορ δεν άλλαξε. Υπήρχε αποβολή στο 75’ με δεύτερη κίτρινη του Μούκια.

Το Πορτοχέλι είχε ακόμη ευκαιρίες με Δ.Ζαραφωνίτη, Παλαιολόγου, Ιουλιάνοφ, ενώ από την πλευρά της η Κοιλάδα ζήτησε ένα καταφανέστατο πέναλτι στον Ι.Γιαννακόπουλο στο 32’ που της το αρνήθηκε ο διαιτητής, απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο πριν το 2-0 με κλασικές ευκαιρίες των Στ..Γιαννακόπουλο (2 κλασικές ευκαιρίες), Ι. Γιαννακόπουλο και Δ. Μπασιμακόπουλο, αλλά δεν σκόραρε μετά από πάρα πολλά παιχνίδια.




ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρατσιάτος Νικόλαος


ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ: Σαπουνάς, Ντάκος, Κιρβαλίτζε, Βοριάς (60’ Μεμάλι), Σλάβοφ, Γεωργίου, Μούκια, Εβερετ, Ιουλιάνοφ, Παλαιολόγου (85’ Κατσαρός), Δ.Ζαραφωνίτης (80’ Ι.Μ.Ζαραφωνίτης)

ΚΟΡΩΝΙΣ: Λέκκας, Ι.Γιαννακόπουλος, Σαγκατέλοφ, Δώρας, Μ.Φασιλής (75’ Παπαδημητρίου), Κασκαφέτος, Α.Φασιλής (80’ Δ.Γιαννακόπουλος), Μπασιμακόπουλος, Ντόμπος, Φρέϊτας, Στ.Γιαννακόπουλος.

"ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - "ΕΘΝΙΚΟΣ" Τολού : 4 - 2

Η Κορωνίδα Κοιλάδας έδειξε ότι εξακολουθεί να είναι φορμαρισμένη και νίκησε με 4-2 τον Εθνικό Τολού, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
Νωρίς, στο 10’ με κεφαλιά ο Μπασιμακόπουλος πέτυχε το 1-0. Μετά το Τολό πήρε την πρωτοβουλία .

Το Τολό μπήκε εξίσου καλά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50’ με κεφαλιά του Καλιαμούτου ισοφάρισε. Κι ενώ Καλιαμούτος και Μουσταφάι έχασαν δυο ευκαιρίες, στο 68’ ο Γιαννακόπουλος έκανε το 2-1.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο έως το 80’ οπότε έγινε το 3-1 από τον Ντόμπος. Εκεί όλα κρίθηκαν. Στο 87’ ακολούθησε το 4-1 με τον Μπασιμακόπουλο μετά από απόκρουση του Παπασαράντου και στις καθυστερήσεις ο Καλιαμούτος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-2, που είναι μια μεγάλη νίκη για την Κοιλάδα

ΚΟΡΩΝΙΣ: Λέκκας- Παπαδημητρίου, Μ.Φασιλής, Δώρας, Α.Φασιλής (80’ Ι.Γιαννακόπουλος), Κασκαφέτος, Ντόμπος, Φρέιτας, Σαγκατέλοφ, Στ.Γιαννακόπουλος (88’ Ζέρβας), Μπασιμακόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπασαράντος, Μπούνος, Βλάσης, Κατσουλόπουλος, Αν.Χριστόπουλος, Γερμανάκος, Μουσταφάι, Σαρρής, Λαγός, Ρούρη (70’ Κ.Στεφανόπουλος), Καλιαμούτος.