Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ : "ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - "ΜΕΘΑΝΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Το Σάββατο στις 12:30 το μεσημέρι, στο γήπεδο της Κοιλάδας, θα γίνει ο αγώνας για την 3η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος Αργολίδας μεταξύ : "Κορωνίς" Κοιλάδας - Μέθανα. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και όχι μόνο, να παραστούν στο γήπεδο περνώντας ευχάριστα το μεσημέρι τους να ενθαρρύνουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών των ακαδημιών, αυτών των παιδιών που σε λίγα χρόνια θα στελεχώσουν τις ανδρικές ομάδες των σωματείων τους.

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ : "ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - "ΕΘΝΙΚΟΣ" Τολού


Την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στο γήπεδο της Κοιλάδας θα αναμετρηθούν η ομάδα μας, η Κορωνίδα, με τον Εθνικό Τολού για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου. Η ομάδα μας έχει στόχο την πρώτη της νίκη στην διαδικασία των μπαράζ, μετά την καταπληκτική της εμφάνιση στην Ερμιόνη την 1η αγωνιστική, που δεν συνοδεύτηκε όμως και με το 3ποντο. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να σταθούν δίπλα της και να προσέλθουν στο γήπεδο για να την στηρίξουν. Η ευχή όλων μας είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και η καλύτερη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου να είναι και νικήτρια.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

EΡΜΗΣ Ερμιόνης - ΚΟΡΩΝΙΣ Κοιλάδας 2-1

   Την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Ερμιόνης η ομώνυμη ομάδα με την Κοιλάδα σ' ένα ματς που τα είχε όλα. Πολύ κόσμο, πανέμορφα γκολ, ωραίο ποδόσφαιρο, εντάσεις, αποβολές, με την Ερμιόνη να παίρνει δύσκολα τελικά το τρίποντο με 2-1. Με την απόδοση αυτή η ομάδα μας, η Κορωνίδα, απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν έφτασε εκεί που έφτασε και πως έχει σκοπό να διεκδικήσει την νίκη απέναντι σε κάθε της αντίπαλο εντός και εκτός έδρας. Η Ερμιόνη είχε στο πρώτο 20λεπτο την υπεροχή, πίεσε και είχε 2-3 καλές φάσεις για να προηγηθεί αλλά δεν τα κατάφερε και από ‘κεί και πέρα η Κοιλάδα ανέβηκε, έβαλε την μπάλα κάτω, πίεσε και κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου με ασύλληπτο φάουλ έξω από την περιοχή, του αρχηγού της, του Δώρα.
   Στο 2ο ημίχρονο η Κοιλάδα είχε 2 φάσεις που θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 αλλά οι επιθετικοί της είχαν λάθος επιλογές. Η Ερμιόνη στην συνέχεια πίεσε και από αδράνεια της άμυνας της Κοιλάδας κατάφερε να πετύχει 2 γκολ. Το ένα από ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε έξω από την περιοχή... η μπάλα παίχτηκε γρήγορα και ο Ορλού από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ στην δεξιά γωνιά του Λέκκα ο οποίος δεν μπόρεσε ν αντιδράσει και έκανε το 1-1 και το δεύτερο με συνδυασμό από τ αριστερά μέσα στην περιοχή και άπιαστο πλασέ του ίδιου παίχτη στο "Γ". Στην συνέχεια ο ένχρωμος παίχτης της Ερμιόνης πήγε προκλητικότατα μπροστα στον παίχτη της Κοιλάδας Φασιλή Αντώνη που έκανε ζέσταμα πίσω απο την εστία του Λέκκα και πανηγύρισε το γκολ, γι’ αυτό τον λόγο απειλήθηκαν επεισόδια. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Ερμιόνη δεν ανοίχτηκε και οπισθοχώρησε για να κρατήσει το 2-1. Οι δυο ομάδες έφυγαν στα αποδυτήρια για τη λήξη με τρεις παίκτες λιγότερους αφού στο 87’ αποβλήθηκαν οι Κέλλη, Κλωνάρης για διαπληκτισμό μεταξύ τους και στο 89’ με κόκκινη ο Στεφανέλ για σκληρό μαρκάρισμα. Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρχε αδικαιολόγητη ένταση από μερίδα οπαδών της Ερμιόνης αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Ευχή μας… η καλύτερη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου, να βγει και πρωταθλήτρια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΜΗΣ: (ΚΟΥΡΟΣ) Καλυβόπουλος, Τζιέρης, Σχίζας, Κωνσταντινίδης, Λαμπρούσης, Καζοκάρου, Εμπελε (90’ Βιρβίλης), Ιβάνοφ- Κέλλη, Κούσης (73’ Β.Δημαράκης), Ορλού (88’ Γ.Δημαράκης).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) Λέκκας, Παπαδημητρίου, Στεφανέλ, Δώρας, Μ.Φασιλής, Κασκαφέτος, Ι.Γιαννακόπουλος, Μπασιμακόπουλος, Ντόμπος, Φρέιτας (75’ Α.Φασιλής), Στ.Γιαννακόπουλος (63’ Κλωνάρης).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 5-0 (ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

 
  Η ακαδημία της Κοιλάδας έχασε στην πρώτη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος Αργολίδας από την αντίστοιχη του Κρανιδίου με το ευρύ 5-0. Τα "μικρά" της Κορωνίδας βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Στο 9 λεπτό ο Σκεντεράι εκτέλεσε κόρνερ στην καρδιά της άμυνας της Κοιλάδας και εκεί ο Οψιμούλης στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ. Στο 22 ο Κυριακίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για το Κρανίδι. Στο 27 ο Παλαιοβράχας έκανε σέντρα στην μικρή περιοχή της Κοιλάδας και ο Ζέρβας στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 3-0. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 40 ο Κακουριώτης με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή της Κοιλάδας το σουτ που έκανε η μπάλα κτύπησε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Κυριακίδηε με δυνατό σουτ έκανε το 4-0. Στο 64 ο Κυριακίδης με δυνατό σουτ από ύψος της περιοχής έκανε το 5-0.
Ο διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Χρήστος Παλυβός.
 
ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  (Α.ΜΑΛΤΕΖΟΣ) Παπουτσής, Λύκος, Βουτσαδάκης, Βας.Διαμαντής, Κακουριώτης, Παλαιοβράχας, Βλαχογιάννης, Κυριακίδης, Σκεντεράι Σουλιώτης ( 55 Ντακάρ) Διαμαντής Ευαγ.
 
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : (Β.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) Λάμπρου Β, Λάμπρου Αγγ. Παπαδημητρίου, Μπάζος Στ., Μπάζος Κων, Ζέρβας, Αγρίμης, Κουτσάφτης ( 58 Σπαθάρος) Λαφιώτης, Αλεξανδρής, Οψιμούλης ( 30 Παπουτσής 56 Χάνι)