Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά το πέρας των εργομετρικών εξετάσεων και μπαίνοντας σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς και στο "μοντάρισμα" της ομάδας μας, ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεγάλη επιστροφή δύο ποδοσφαιριστών με 2-3 χρόνια απουσίας από την ομάδα μας. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι ο πολύπειρος αμυντικός μέσος Θοδωρής Δρίτσας (37 ετών) και το τανκ της επίθεσης της Κορωνίδας κατά το παρελθόν Διονύσης Μπασιμακόπουλος (24 ετών) αφού ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της Κορωνίδας για την νέα σεζόν 2015-2016. 
Αναμένεται να προσφέρουν τα μέγιστα ο καθένας με τον δικό του τρόπο και το δικό του μετερίζι για το καλό της ομάδας, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της. 
Να σημειωθεί πως το θωρηκτό της επίθεσης της Κορωνίδας μέχρι πριν 3 χρόνια Διονύσης Μπασιμακόπουλος επιστρέφει πολύ ανανεωμένος, δυνατός και σιδερένιος στους αγωνιστικούς χώρους μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο εν λόγω διάστημα. 
Και ο Θοδωρής Δρίτσας όμως, μετά από ένα διάστημα απουσίας του από την Κορωνίδα, επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι, θέλοντας να συνεχίσει να προσφέρει σε αυτή και να την βοηθήσει ξανά στην πορεία της προς την κορυφή. 
Τους ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. 



Εκ του Γραφείου Τύπου 
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας ανακοινώνει πως στην χθεσινή προπόνηση της Παρασκευής (21-08-2015) πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι πλήρης εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως έγινε και πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο. 
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και αυτή τη χρονιά στο γήπεδο της Κοιλάδας, από τον γυμναστή και εργοφυσιολόγο Μάκη Παρασκευόπουλο και την εταιρεία του "Sports Analysis" και τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη και άριστη γι ακόμα μια φορά συνεργασία.
Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί κανονικά σήμερα (Σάββατο) με αποθεραπεία και οικογενειακό διπλό για τους ποδοσφαιριστές, και από Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς και φιλικά παιχνίδια. 


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
















Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. Κορωνις Κοιλάδας

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας ανακοινώνει πως στην σημερινη προπόνηση της Παρασκευής (21-08-2015) είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν πλήρεις εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως έγινε και πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο. 
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν και αυτή τη χρονιά στο γήπεδο της Κοιλάδας, από τον γυμναστή και εργοφυσιολόγο Μάκη Παρασκευόπουλο και την εταιρεία του "Sports Analysis", αφού πέρυσι έγινε άριστη δουλειά και οι δύο πλευρές έμειναν πολύ ικανοποιημένες. 
Επίσης, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς, χωρίς κανένα πρόβλημα και το βάρος έχει δοθεί στην φυσική κατάσταση των παικτών αλλά όχι μόνο εκεί. 
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ







Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. Κορωνις Κοιλάδας