Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΩΝΑ (ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ) ΜΕΤΑΞΥ : "ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - "ΕΡΜΗΣ" Ερμιόνης ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Στην σκιά του μεγάλου ντέρμπυ της Κυριακής των ανδρικών ομάδων "ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - "ΕΡΜΗΣ" Ερμιόνης, το Σάββατο 9/4/2011 στις 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο της Κοιλάδας, θα γίνει ο αγώνας για την 6η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος Αργολίδας μεταξύ των ομόνυμων σωματείων. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και όχι μόνο, να παραστούν στο γήπεδο περνώντας ευχάριστα το μεσημέρι τους να ενθαρρύνουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών των ακαδημιών, αυτών των παιδιών που σε λίγα χρόνια θα στελεχώσουν τις ανδρικές ομάδες των σωματείων τους.

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ : "ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - "ΕΡΜΗΣ" Ερμιόνης

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΣΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ,  Η "ΚΟΡΩΝΙΣ" ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ 1η ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ, ΕΡΜΙΟΝΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ 3ποντο.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...!!!

"ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 2-1

Τελικά αποδεικνύεται πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Κορωνίδα, αφού μετά την νίκη της επί του Τολού, νίκησε και τον Τροιζηνιακό εντός έδρας,  τον οποίο πέταξε εκτός μάχης πρωταθλήματος.
Μάλιστα, η προσπάθεια των γηπεδούχων αποκτάει μεγαλύτερη αξία, επειδή βρέθηκε να χάνει από το 8’ με 0-1 και το γύρισε στην επανάληψη με αντεπίθεση διαρκείας.

Στο 5’ ο Λέκκας απέκρουσε σουτ του Μητρόπουλου, αλλά στο 8’ ο επιθετικός των φιλοξενούμενων νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 20’ ο Σαραντόπουλος θα μπορούσε να πετύχει το 0-2, αλλά από κει και μετά η Κοιλάδα είχε δυο ευκαιρίες.

Στο 51’ με διπλή προσπάθεια ο Σαγκατέλοφ ισοφάρισε, στο 53’ ο Σ.Γιαννακόπουλος έχασε κεφαλιά, στο 64’ σουτ του Κατσέλη έσωσε ο Παπαδημητρίου και στο 79’ η ολική ανατροπή με γκολ του Ι.Γιαννακόπουλου, μετά από διπλή προσπάθεια.

Απ' ότι φαίνεται ο δρόμος για το πρωτάθλημα περνάει από το γήπεδο της Κοιλάδας και όποιος θέλει να το κατακτήσει πρέπει να νικήσει την Κορωνίδα εκεί.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ
: Λέκκας, Σαγκατέλοφ, Ντόμπος, Δώρας, Κασκαφέτος, Στεφανέλ, Ι.Γιαννακόπουλος, Μπασιμακόπουλος (74’ Α.Φασιλής), Σ.Γιαννακόπουλος (92’ Δ.Γιαννακόπουλος), Φρέοιτας (89’ Ν.Φασιλής), Παπαδημητρίου.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Καραγιάννης, Λεβειδιώτης, Δελαπόρτας (44’ Κ.Σαραντόπουλος), Δαρσινός, Αλεξόπουλος, Α.Σαραντόπουλος, Λάφης, Καλυβόπουλος, Κατσέλη, Κορδαλής, Μητρόπουλος.