Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτιση του Παναγιώτη Πλατανίτη (22 ετών, Ακραίος) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015. 
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Κεφαλονιάς (Α.Ο. Εικοσιμίας, Πανκεφαληνιακός και Α.Ο.Κ.Ι.) λόγω σπουδών, κατορθώνοντας μάλιστα να κατακτίσει ισάριθμα Κύπελλα και με τις 3 ομάδες του.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Ερμή Ερμιόνης και του Ποσειδώνα Διδύμων.
Του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» ΚοιλάδαςΠέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 
Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μέγα (26 ετών, Μέσος) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Πρόκειται για τον Αρχηγό της ομάδας μας, έναν έμπειρο πια ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έχει προσφέρει πολλά. 
Εχουμε την σιγουριά πως θα προσφέρει τα μέγιστα και την ερχόμενη σεζόν.
Του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
 
 
Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας
 
 
 

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
 
 
Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Κογιοκάρου (32ων ετών, Μέσος) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος θα συνεχίσει για 3ο χρόνο στην ομάδα μας και ευελπιστούμε πως θα προσφέρει τα μέγιστα και την ερχόμενη σεζόν.
Του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την Κορωνίδα μας.
 
 
Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας