Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άλεξ Σαγκατελοβ (22 ετών, Μέσοεπιθετικός), τον Γιάννη Κοτσαρά (22 ετών, Μεσοεπιθετικός) και τον Γιάννη Γιαννακόπουλο (22 ετών, Επιθετικός) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Πρόκειται για τρεις ταλαντούχους και σχετικά έμπειρους πια ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά και έχουν προσφέρει πολλά.
Τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
 
 
 
Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας
 
 
 
 

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδριανό Αλεξανδρή (17 ετών, Μέσοεπιθετικός), τον Αντώνη Ζέρβα (18 ετών, Αμυντικός), τον Μιχάλη Ζέρβα (16 ετών, Αμυντικός), τον Νίκο Λούμη (15 ετών, Μέσος) και τον Σταύρο Μπάζο ( 16 ετών, Μεσοεπιθετικό), για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Πρόκειται για τους "μικρούς" μας και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ευελπιστούμε πως με την σωστή καθοδήγηση ενός έμπειρου και καλού γνώστη του αντικειμένουνου προπονητή, σαν τον κ. Τσιρόπουλο,  να προσφέρουν τα μέγιστα και την ερχόμενη σεζόν και θα έχουν την αναμενόμενη προσωπική βελτίωση προς όφελός τους.
Τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την Κορωνίδα μας.
 
 
Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας
 
 
 

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ















 
Ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας μετά την λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κούση (33ών ετών, Επιθετικό), εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον παίκτη για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στην Κορωνίδα και του εύχεται κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.


Εκ του Γραφείου Τύπου
  του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας