Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ...!

Ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας ανακοινώνει πως στην προπόνηση της Παρασκευής (22-08-2014) είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν πλήρεις εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Η προετοιμασίας της ομάδας συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς χωρίς κανένα πρόβλημα και το βάρος έχει δοθεί στην φυσική κατάσταση των παικτών.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας.



Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας 


 

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ





























ΑΠΟ ΤΟ Sport-Ermionida
 
 
 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. "ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

 
  
Την πρώτη συγκέντρωση για την νέα αγωνιστική περίοδο  έκανε η  ομάδα της Κορωνίδα Κοιλάδας στο γήπεδό της την
Δευτέρα ( 18/08). Νέα πρόσωπα στους κυανόλευκους ήταν ο προπονητής Θανάσης Τσιρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Ορέστης Γκιόκας από την Ένωση Ερμιονίδας και ο Παναγιώτης Πλατανίτης από τον Α.Ο. Κεφαλληνίας-Ιθάκης και ένας ποδοσφαιριστής έκπληξη το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί πιθανότατα την Τρίτη. Παρόντες ήταν 16 ποδοσφαιριστές ενώ απουσίαζαν για διάφορους λόγους άλλοι τέσσερεις.
Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Ηλιού σε σύντομη ομιλία του παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον νέο προπονητή Θανάση Τσιρόπουλο . Στην συνέχεια ο προπονητής της Κορωνίδας καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ανέλυσε το πρόγραμμα  και τις ώρες  των προπονήσεων.
Στην συνέχεια μπήκαν στο γήπεδο όπου και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.
 
 
ΑΠΟ ΤΟ Sport-Ermionida

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ













Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Σωτήρη Μπούρα (30 ετών, Ακραίος), καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015. 
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) στην Δόξα Μεγαλόπολης στην συνέχεια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Παναργειακό στην Ένωση Μηδέας και στην Ένωση Ερμιονιδας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. 




Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή των Γιάννη Λάμπρου (24 ετών, Αμυντικός), Νίκο Φασιλή  (36 ετών, Επιθετικός) και τον Σταμάτη Χατζησταύρο (25 ετών, Μεσοαμυντικός) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.






Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ













 
 
 
Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Δώρα (26 ετών, Αμυντικός) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Πρόκειται για τον έταιρο Αρχηγό της ομάδας μας, έναν έμπειρο πια ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έχει προσφέρει πολλά. 
Εχουμε την σιγουριά πως θα προσφέρει τα μέγιστα και την ερχόμενη σεζόν.
Του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
 
 
 
Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας