Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ















Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον 26χρονο αριστεροπόδαρο Ιωάννη Σταματέλλο, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. 
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) στον Σάρωνα, Ολυμπιακό Πειραιώς (εφηβικό), Τροιζινιακό (Δ Εθνική)  στην συνέχεια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Ένωση Πόρου-Γαλατά, στην ΑΕΚ Ερμιονίδας (Δ Εθνική), Αίγινα (Πρωταθλητής στην Δ Εθνική), Παναργειακό (Γ Εθνική), ξανά στην ΑΕΚ Ερμιονίδας , Πορτοχελιακό, στον Τροιζηνιακό (Πρωταθλητής) και στο Κυβέρι (Γ Εθνική).


Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. 



Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ









O Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Φάνη Παπασταύρου (20 ετών, Μεσοεπιθετικός), καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. 
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) με τα χρώματα του Ερμή Ερμιόνης, του Πανθρακικού και της Ένωσης Ερμιονίδας. 
Να σημειωθεί πως την περυσινή περίοδο ήταν μέλος της Ένωσης Ερμιονίδας η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Football League και από το καλοκαίρι έως σήμερα ήταν μέλος της Κ-20 της Ερμιονίδας στην Β΄ Εθνική. Την σεζόν 2012-2013 ήταν στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής με την ομάδα Νέων του Πανθρακικού.
Ουσιαστικά πρόκειται για ενεργοποίηση μιας καλοκαιρινής συμφωνίας, η οποία δεν ολοκληρώθηκε τότε για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους.

Επίσης έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε και μια επιστροφή για την ομάδα μας, αυτή του Μιχάλη Ζέρβα ο οποίος στην αρχή της σεζόν μετακόμισε στην Κ-20 της Ερμιονίδας και επιστρέφει για προσωπικούς λόγους στην Κορωνίδα.

Τους καλωσορίζουμε λοιπόν και τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. 


Ο Παπασταύρου με τα χρώματα του Πανθρακικού (Κ-20).

Αρχηγός της Κ-20 της Ερμιονίδας στην Β΄Εθνική (Football League).






Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΥ: " ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ"




Είναι νέος και δεν φοβήθηκε να αναλάβει βαριά καθήκοντα, όπως αυτά του Προέδρου, μιας ιστορικής ομάδας για την Ερμιονίδα.
Ο Γέννημα-θρέμα Κοιλαδιώτης, Παναγιώτης Ηλιού, μιλάει αποκλειστικά στο Sport-Ermionida για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και όχι μόνο.
Το τέλος του 2014, βρήκε την Κορωνίδα Κοιλάδας, στην πρώτη θέση.
Η Πρωταθλήτρια Χειμώνα της Α1 Κατηγορίας του ποδοσφαίρου της Αργολίδας, φιλοδοξεί να διατηρηθεί στην κορυφή μέχρι το τέλος και να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω στο ποδόσφαιρο της Αργολίδας

Συνέντευξη στον Κοσμά Γεωργίου


Sport-Ermionida : Κύριε Ηλιού καταρχήν σας ευχαριστώ για αυτή σας την συνέντευξη για την ιστοσελίδα μας και συγχαρητήρια για την πολύ καλή πορεία της Κορωνίδας φέτος στην Α1 Αργολίδας . Περιμένατε αυτή την πορεία της ομάδας και την κατάκτηση της πρώτης θέσης σαν πρωταθλήτρια χειμώνα και πιο είναι το μυστικό αυτής της επιτυχίας; Ο Πρόεδρος της Κορωνίδας Παναγιώτης Ηλιού ;


Παναγιώτης Ηλιού : Κύριε Γεωργίου, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκλησή σας σ αυτή την συνέντευξη… και να ευχηθώ σε σας, στους συνεργάτες σας και σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ελπίδα.
Όσο αφορά την απάντηση στην ερώτησή σας και αρχίζοντας από το τέλος…. θεωρώ πως μόνο η παρουσία μου στην ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί το μυστικό της επιτυχίας για την φετινή πορεία της Κορωνίδας. Το μυστικό θεωρώ πως βρίσκεται στον φετινό μας σχεδιασμό και στην πρόθεσή μας να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος, δίνοντας πια έμφαση ακόμα και στις λεπτομέρειες ώστε να αγωνιστούμε και να παλέψουμε φέτος ορθολογικά για το «κάτι παραπάνω».
Τέλος, την κατάκτηση του «άτυπου τίτλου» του Πρωταθλητή Χειμώνα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα κατά την διάρκεια του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος την περίμενα, ναι. Ίσως όχι όμως από την αρχή αυτού.
Όπως και να χει, είμαστε εμφανώς εντός των αγωνιστικών στόχων που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν, δηλαδή τον πρωταθλητισμό και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ομάδας μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αργολίδας. Είναι κάτι άλλωστε το οποίο είχα τονίσει στις πρώτες δηλώσεις μου όταν ανέλαβα τα καθήκοντα του Προέδρου του συλλόγου.




Sport-Ermionida : Η Κορωνίδα έφερε φέτος στον πάγκο της έναν καταξιωμένο προπονητή τον Θανάση Τσιρόπουλο ο ο οποίος είναι πολυτέλεια για αυτή την κατηγορία . Η γνώμη σας ;


Παναγιώτης Ηλιού : Ο κύριος Τσιρόπουλος όπως έχει αποδειχτεί, αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» της ομάδας μας φέτος. Είναι ένας προπονητής με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες, άριστος γνώστης του αντικειμένου, ένας 100% επαγγελματίας με συνεχή θέληση για δουλειά και εμπλουτισμό των γνώσεών του σε όλα τα επίπεδα. Ταυτόχρονα δεν υστερεί καθόλου σε χαρακτήρα και στον τομέα που κοινώς ο λαός μας αναφέρει ως «καλός άνθρωπος». Ως εκ τούτου θα συμφωνήσω μαζί σας πως είναι πολυτέλεια για την κατηγορία.
Κύριε Γεωργίου, την τελική αξιολόγηση και απόφαση φέτος, για την επιλογή του προπονητή μας, την πήρε ομόφωνα το Διοικητικό μας Συμβούλιο. Ωστόσο ο κύριος Τσιρόπουλος αποτελεί μια προσωπική μου επιλογή και εισήγηση, μιας και πρώτος ήρθα σε επαφή μαζί του (μέσω της εγγυημένης πρότασης που μου έκανε κάποιος κοινός φίλος μας, τον οποίο θέλω ανωνύμως να ευχαριστήσω δημόσια), γεγονός το οποίο θα μου επιτρέψετε να πω πως με κάνει να αισθάνομαι δικαιωμένος γι αυτή μου την επιλογή και πρόταση προς το Δ.Σ..


Sport-Ermionida : Εκτός από τον Θανάση Τσιρόπουλο η Κορωνίδα έφερε και τρείς ποδοσφαιριστές από μεγαλύτερες κατηγορίες όπως είναι ο Μπούρας , ο Γκιόκας και ο Μπόμπος.


Παναγιώτης Ηλιού : …και στην παρούσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα φέρει κι άλλους ανάλογου επιπέδου.
Σίγουρα οι τρείς που προαναφέρατε προσθέτουν κύρος αλλά και ουσία στην ομάδα μας, με στοιχεία όπως η εμπειρία (και από μεγαλύτερες κατηγορίες), η διαχείριση αγώνων και καταστάσεων που διαθέτουν… και σε συνδυασμό με τα άλλα παιδιά παρουσιάζουν ένα αξιόμαχο σύνολο που προσφέρει ουσία και θέαμα.
Προφανώς και στην συνέχεια περιμένουμε πολλά από αυτούς αλλά και από όλους όσους αποτελούν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.




Sport-Ermionida : Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν κάποιες απώλειες ποδοσφαιριστών . Η ομάδα θα ενισχυθεί κ. Ηλιού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ;


Παναγιώτης Ηλιού : (γέλια) … Χωρίς να γνωρίζω την επόμενη ερώτησή σας, εν μέρει σας απάντησα.
Φυσικά και θα ενισχυθεί. Θα ενισχυόταν έστω και αν δεν υπήρχαν οι απώλειες ποδοσφαιριστών όπως αναφέρατε, ώστε να καλυφθούν κάποια κενά τα οποία είχαν εντοπιστεί από τον προπονητή μας κ. Τσιρόπουλο. Ήδη έχουμε συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές και βρισκόμαστε σε προχωρημένες επαφές με κάποιους άλλους. Στόχος μας, το μακρύτερο ρόστερ και ο ποιοτικός εμπλουτισμός αυτού, ώστε μέσα από την πολύ και σκληρή δουλειά να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.


Sport-Ermionida : Κύριε Ηλιού θα παραμείνετε Πρόεδρος της Κορωνίδας , αφού η πολύ καλή πορεία της ομάδας δείχνει ότι πετύχατε και στο έργο σας ;


Παναγιώτης Ηλιού : Νομίζω πως είναι πάρα πολύ νωρίς και για να απαντήσω στο ερώτημά σας μιας και η απάντηση είναι πολυσύνθετη και εξαρτάται από πάρα πολλά, αλλά και για να συμμεριστώ την άποψή σας πως πέτυχα στο έργο μου επειδή απλά κατακτήσαμε σαν ομάδα έναν «άτυπο τίτλο» στα μέσα της σεζόν.
Θεωρώ πως κανείς είτε από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, είτε από την διοίκηση και τον προπονητή δεν θα σταθεί σ’ αυτό. Απλά θα το χρησιμοποιήσει σαν κίνητρο για την συνέχεια ώστε η ομάδα να έχει μια ανάλογη πορεία όπως μέχρι τώρα, να πετύχει τους πρωταρχικούς της στόχους και να προχωρήσει.
Στο τέλος λοιπόν της χρονιάς θα κάνουμε το ταμείο μας και αξιολογώντας το, θα κρίνουμε αν έχουμε και έχω πετύχει στο έργο μου ή όχι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το αν έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο ή όχι δεν θα κρίνει σε καμία περίπτωση την παραμονή μου.


Sport-Ermionida : Αισθάνεστε την ανάγκη να ευχαριστήσετε κάποιον η κάποιους από τους μεγάλους η μικρούς χορηγούς της ομάδας, εκτός φυσικά από τους φιλάθλους ;


Παναγιώτης Ηλιού : Η βοήθεια των χορηγών μας, μικρών και μεγάλων, είναι πολύτιμη… και ειδικά σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ταλανίζουν την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, οι χορηγοί μας στέκονται δίπλα στην ομάδα και μάλιστα προστίθενται και νέοι με διάθεση προσφοράς και βοήθειας ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Στόχος μας και σκοπός μας να δικαιώνουμε την επιλογή τους αυτή και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα κάθε χρονιάς τα καταφέρνουμε καλά.
Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ονοματικά γιατί δεν θέλω να αδικήσω κάποιον… μόνο δύο αναφορές δύναμαι να κάνω και θα καταλάβετε το γιατί…
Η μία αφορά την Οικ. Γεωργίου Λιβανού της οποίας η προσφορά στην ομάδα μας αλλά και στην τοπική κοινωνία είναι ανυπολόγιστη. Σε ότι αφορά την ομάδα έχει συμβάλει διαχρονικά όχι μόνο στις λειτουργικές δαπάνες της αλλά και στην δημιουργία σύγχρονων υποδομών και εγκαταστάσεων για τις ανάγκες και την λειτουργία του σωματείου μας. Γι αυτό ακριβώς το λόγο δράττομαι της ευκαιρίας να τους ευχαριστήσω θερμά γι ακόμα μια φορά δημοσίως.
Η δεύτερη αναφορά που θα ‘θελα να κάνω αφορά στους ομογενείς συμπατριώτες και συντοπίτες μας του εξωτερικού των οποίων το ενδιαφέρον και η θέληση για προσφορά που μας δείχνουν, μόνο ασυγκίνητους δεν μας αφήνει. Θερμές ευχαριστίες.


Sport-Ermionida : Κύριε Ηλιού στην πρώτη ομάδα της Κορωνίδας παίζουν πέντε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Πείτε για την δουλειά πού γίνετε και εάν υπάρχουν και άλλοι πού θα μπορέσουν να στελεχώσουν την ομάδα ;


Παναγιώτης Ηλιού : Σ αυτό το σημείο και μ αυτή σας την ερώτηση μου δίνεται την ευκαιρία να αναφερθώ σ’ ένα άλλο ένα δυνατό σημείο του προπονητή μας κ. Τσιρόπουλου καθώς κατέχει πολύ καλά και ασχολείται με την δέουσα σοβαρότητα με το «κομμάτι» των τμημάτων υποδομής (ακαδημίες). Κατά το παρελθόν ο ίδιος έχει υπάρξει επικεφαλής και συντονιστής των τμημάτων υποδομής σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών όπως ο Ατρόμητος Λάππα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό συντελεί στην άψογη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας.
Όπως αναφέρατε 5 παίκτες από την ακαδημία έχουν ενσωματωθεί στην ανδρική ομάδα και απώτερος στόχος είναι ο αριθμός αυτός να αυξάνει αν το δυνατό συνεχώς ώστε να μειώσουμε μακροπρόθεσμα και τις δαπάνες μας.
Ο κ. Τσιρόπουλος λοιπόν, προπονεί ο ίδιος την Κ-15 με βοηθό του τον κ. Γκίκα, ο οποίος κ. Γκίκας είναι πρώτος προπονητής υπό την καθοδήγηση του κ. Τσιρόπουλου στην Κ-13 της Κορωνίδας. Τους ευχαριστώ θερμά και τους δύο.
Επίσης νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη του άτυπου Δ.Σ. της ακαδημίας μας, όπου ως επί το πλείστον είναι γονείς, που κοπιάζουν και μεριμνούν για να έχουν τα παιδιά κάθε απαραίτητο εφόδιο σ’ αυτή την ασχολία τους με το ποδόσφαιρο.


Sport-Ermionida : Κύριε Ηλιού ποια είναι η γνώμη σας για το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας ;


Παναγιώτης Ηλιού : Θεωρώ κ. Γεωργίου πως το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας θα είναι από τα καλύτερα και συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών. Ομάδες ενισχυμένες με ποδοσφαιριστές που απομακρύνθηκαν από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, με αμφίρροπα και με υψηλά σκορ αποτελέσματα, δυνατά και εντυπωσιακά έως τώρα παιχνίδια και διαιτησίες που κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο έως τώρα.
Είμαι της άποψης πως το πρωτάθλημα όσο αφορά την έκβασή του, έχει πάρα πάρα πολύ δρόμο ακόμα, καθώς είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας 100 μέτρων. Η πιο σοβαρή, πειθαρχημένη, με «βάθος» και την πάντα υπαρκτή δόση τύχης ομάδα, πιστεύω πως θα κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος.
Εύχομαι αυτή να είναι η ομάδα μου.


Sport-Ermionida : Κύριε Ηλιού σας ευχαριστώ πολύ.



από το Sport-Ermionida