Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.

"ΕΘΝΙΚΟΣ" Τολού - "ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας : 8 - 2

Αγνώριστη  η ομάδα της Κοιλάδας, δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που έπαιζε το ωραιότετερο ποδόσφαιρο στην περιοχή και χτύπαγε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας. 
Οι παίχτες της, απίθαρχοι και προκλητικά αδιάφοροι, έδιναν την εντύπωση πως κατέβηκαν στο Δρέπανο για τουρισμό. 
Δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσης σαν δικαιολογία η απουσία του Δώρα και η βροχή που έπεφτε καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. 
Κάθε γέμισμα στην αρχή του παιχνιδιού ήταν και γκολ, με αποτέλεσμα στο πρώτο 20λεπτο να ναι το σκορ να 'ναι 4-0.
Με την είσοδο του Freitas η Κοιλάδα αναθάρρησε, σκόραρε, αλλά δίχως αποτέλεσμα. 
Τα τραγικά λάθη συνεχίστηκαν και μοιραία ήρθε αυτό το πολύ βαρύ σκορ για την ομάδα μας.
Όλοι ελπίζουμε αυτό το πάθημα να γίνει και μάθημα και να μην επαναληφθεί τέτοια εμφάνηση, χαλώντας αυτήν την υπέροχη εικόνα που με τόσο κόπο έδωσαν όλη την χρονιά διοίκηση, παίχτες και προπονητής στην ομάδα μας.
Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Χριστόπουλος και από δυο οι Σαρρής και Καλιαμούτος.
Το χρονικό των γκολ
Για τον Εθνικό ο Καλιαμούτος στο 7’ το 1-0, στο 9’ ο Σαρρής το 2-0, στο 14’ ο Καλιαμούτος το 3-0, στο 16’ ο Χριστόπουλος το 4-0.
Στο 23’ ο Σαγκατέλοφ για την Κοιλάδα το 4-1.


Ο Χριστόπουλος το 5-1 στο 33’.
Στο 38’ ο Φρέιτας το 5-2 για την Κοιλάδα.
Στο 60’ έγινε το 6-2 από τον Χριστόπουλο, το 7-2 από τον Σαρρή στο 76’ και το τελικό 8-2 στο 77’ από τον Χριστόπουλο.
 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπασαράντος, Ντόι, Βλάσης, Τόμπρας (λόγω τρ. Π.Στεφανόπουλος), Φίλης, Σαρρής, Χριστόπουλος, Μπούνος, Λαγός, Μουσταφά (63’ Ρούρη), Καλιαμούτος.
ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Σχοινάς, Σαγκατέλοφ, Ντόμπος, Κασκαφέτος, Ι.Γιαννακόπουλος (25’ Φρέιτας), Στεφανέλ, Α.Φασιλής, Μπασιμακόπουλος, Στάπας (70’ Εμμανουήλ), Παπαδημητρίου (50’ Μ.Φασιλής)


"ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - "ΕΡΜΗΣ" Ερμιόνης 0-3

Μεγάλης σημασίας νίκη για την Ερμιόνη μέσα στην σκληρή έδρα της Κοιλάδας με 3-0 και πλέον υπάρχει μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο.
Η Ερμιόνη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού στο 5’ έγινε το 0-1 με τον Λαμπρούση που πήρε το ριμπάουντ από ασθενή απόκρουση του Λέκκα.
Στο 29’ ο Κέλλη κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Κούσης και 0-2. Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι αφου πλέον η Κοιλάδα δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Στο 60’  ο Ιβάνοφ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Η Ερμιόνη ήταν που είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες με Κούση, Ιβάνοφ, Κέλλη και δυο δοκάρια με Ιβάνοφ στο 45’ και Κέλλη στο 59’, ενώ η Κοιλάδα δεν δημιούργησε καθαρή ευκαιρία. 
Από το παιχνίδι δεν έλειψαν και οι αποβολές. Στο 30’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λαμπρούσης και στο 31’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δώρας. Ετσι οι δυο ομάδες συνέχισαν για μια ώρα σχεδόν με ένα παίκτη λιγότερο και μάλιστα τους δυο στόπερ τους.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Λέκκας, Σαγκατέλοφ, Α.Φασιλής, Δώρας, Μ.Φασιλής (74’΄Στάπας), Στεφανέλ, Ι.Γιαννακόπουλος (40’ Ντόμπος), Μπασιμακόπουλος (25’ Παπαδημητρίου), Στ.Γιαννακόπουλος, Φρέιτας, Κασκαφέτος.
ΕΡΜΗΣ: Χρήστου, Τζιέρης, Σχίζας, Κωνσταντινίδης, Λαμπρούσης, Βιρβίλης, Κέλλης (81’ Ν.Στεργίου), Ορλού, Κούσης (65’ Γ.Δημαράκης), Ιβάνοφ (74’ Λαδάς), Εμπελε.

"ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - "ΕΡΜΗΣ" Ερμιόνης ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 1-4