Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 3-3

  ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.
  ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ.
  ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ Ο ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΟΥΤ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ "Γ" ΤΟΥ. ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ ΓΥΡΟ ΣΤΟ 40΄ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝ ΚΟΖΟΚΑΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΓΑ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΣΑ, Μ' ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΤΑΚΟΥΝΙ", ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΡΤΟ ΣΟΥΤ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 2-1.
  ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ 2-2 ΜΕ ΣΟΥΤ. Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ 3-2 ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΕ 3-3 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ, ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ.
  Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ.