Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


















Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον 22χρονο αμυντικό Μιχάλη Βιρβίλη, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. 

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο νέο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) στον Ερμή Ερμιόνης, Παναρκαδικό, ΑΕΚ Τρίπολης, Ένωση Ερμιονίδας και Κυβέρι.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.


Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ -ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 2-5 .


Έβγαλε το πεντάσφαιρο η Κορωνίδα και ισοπέδωσε τον Ασκληπιό μέσα στο Λυγουριό φιλοδωρώντας τον Ασκληπιό με πέντε γκολ. Με την ομάδα της Κορωνίδας έκανε την πρώτη του εμφάνιση και ο Ευθυμίου ο οποίος τα πήγε περίφημα κάνοντας την απουσία του Μπόμπου πού έφυγε να περάσει απαρατήρητη. Επίσης στο 46 λεπτό ο Θανάσης Τσιρόπουλος έβγαλε τον τραυματία Μέγα και πέρασε στην θέση του τον Σαγκατέλωφ. 


Γκολ με το «καλημέρα» για την Κορωνίδα στο 3’ λεπτό όταν ο Μπούρας εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα έφτασε στον Μπάζο έξω από την περιοχή και πάνω στην κίνηση έπιασε ένα κεραυνό στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Λάσκαρη κάνοντας το 0-1. Στο 19’ λεπτό ο Μπούρας εκτέλεσε νέο κόρνερ , η μπάλα έφτασε στον Γκρεβτσίδη έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 28’ λεπτό ωραία εναλλαγή έξω από την περιοχή του Μπάζου με τον Μπούρα , δυνατό σουτ του τελευταίου και η μπάλα στο «γαμα» του Λάσκαρη για να γίνει το 0-3. Στο 63’ λεπτό οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ και η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Κορωνίδας , εκεί αδράνησαν οι αμυντικοί και ο Οψιμούλης με πλασέ μείωσε σε 1-3. Στο 75’ λεπτό η Κορωνίδα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαγκατέλωφ να κάνει το 1-4 όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Λάσκαρη αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας αποσόβησε το γκολ. Και σα να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 80’ με σουτ του Pali σε 2-3. Στο 85 λεπτό ο Μπούρας με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάσκαρη κάνοντας το 2-4. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 92 λεπτό ο Αλεξανδρής ο οποίος μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον Λάσκαρη ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Λάσκαρης, Λαλιώτης, Καπετανκωνσταντής, Δ.Γεώργας, Μπερμπατιώτης, Ρούμπος (20’ Κρεμμύδας), Μάντζαρης (78’ Μαγγίνας), Γ.Γεώργας, Οψιμούλης, Πάλι, Υφαντής.


ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Γκιόκας, Κωτσαράς (74’ Αλεξανδρής), Λάμπρου, Τασιόπουλος, Ευθυμίου, Μέγας (46’ Σαγκατέλοφ), Μπάζος (90’ Α.Ζέρβας), Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Παπασταύρου.





από το sport-ermionida

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ - ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 2-5


ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ ομάδα στα στημένα η φιλοξενούμενη ομάδα, κατάφερε να πετύχει τρία γκολ σε τέσσερα κόρνερ! Έτσι πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου είχαμε ήδη το σκορ να φτάνει στο 0-3 και ουσιαστικά να κρίνεται που θα πήγαιναν οι 3 βαθμοί.

Παρά τα γκολ ο Ασκληπιός στάθηκε καλά, είχε και δυο κεφαλιές με τον Υφαντή, μετά τα γκολ όμως.
Όσο για την πρωτοπόρο ομάδα της Κοιλάδας, εκτός των γκολ, μια ακόμη κεφαλιά είχε με τον Μπούρα.

Τα πόσο καλά στεκόταν η ομάδα της Επιδαύρου αποδείχθηκε και στην επανάληψη, καθώς μεταφράστηκε σε δυο γκολ.

Στο 60’ με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Οψιμούλης μείωσε σε 1-3 και στο 65’ ο Πάλι έφυγε στην αντεπίθεση πλάσαρε περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Γκιόκα κι έκανε το 2-3.

Η ομάδα της Κοιλάδας συνήλθε και πάλι με στημένο, από φάουλ του Μπούρα έκανε το 2-4 και στο 85’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-5 με πλασέ του Αλεξανδρή μέσα από τη περιοχή.

Το παιχνίδι είχε κι άλλες φάσεις. Όσο το σκορ ήταν 0-3 ο Ασκληπιός είχε δυο καλές ευκαιρίες με Πάλι και Υφαντή που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γκιόκα, ενώ και ο Λάσκαρης στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του απέκρουσε δυο τετατέτ του Σαγκατέλοφ .

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : Λάσκαρης, Λαλιώτης, Καπετανκωνσταντής, Δ.Γεώργας, Μπερμπατιώτης, Ρούμπος (20’ Κρεμμύδας), Μάντζαρης (78’ Μαγγίνας), Γ.Γεώργας, Οψιμούλης, Πάλι, Υφαντής.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ : Γκιόκας, Κωτσαράς (74’ Αλεξανδρής), Λάμπρου, Τασιόπουλος, Ευθυμίου, Μέγας (46’ Σαγκατέλοφ), Μπάζος (90’ Α.Ζέρβας), Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Παπασταύρου.


από το sport-argonafplia

Α’ Αργολίδας: Το σενάριο γνωστό, ΚΟΡΩΝΙΔΑ μπροστά και ΠΑΟΚ από πίσω.


Παρελθόν και η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αργολίδας.

Με τέσσερις αγώνες χθες και σε τέσσερις αγώνες σήμερα δόθηκε η συνέχεια του πρωταθλήματος και όπως πάντα υπήρξαν κερδισμένοι και χαμένοι της αγωνιστικής.

Οι πρωτοπόροι Κορωνίδα Κοιλάδας και ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου πήραν τα τρίποντα και συνεχίζουν έχοντας αυξήσει την διαφορά τους από τον Πανασιναϊκό και πλέον και τον Πανναυπλιακό που τις καταδιώκουν.

Ο Πανναυπλιακός δύσκολα κέρδισε στο Λυγουριό τον Παμμετοχικό, παίζοντας όμως με 8 παίκτες και έφτασε τον Πανασιναϊκό που δεν μπόρεσε να πάρει κάτι πιο θετικό από τον ΠΑΟΚ.

Τρίποντο με επίδειξη εκτελεστικής δύναμης και από τον Αργοναύτη που παραμένει στην ομάδα των ισχυρών της Α’ Αργολίδας.

Στους κερδισμένους και οι Ατρόμητος και Τροιζηνιακός που πέτυχαν ευρεία νίκη ο πρώτος επί τουΑριστείωνα και σπουδαία νίκη μέσα στη Λέρνα ο δεύτερος.

Σημαντική και η νίκη για την ομάδα των Διδύμων που κέρδισαν τον Αστέρα Δρεπανιακό με 2-1.

Νίκησε επίσης και πήρε ένα πολύ σημαντικό για την σωτηρία της τρίποντο η ομάδα των Μεθάνων,που εκτός του ότι αναπνέει πλέον καλύτερα με το +3 από τον Παμμιδεατικό έφερε και σε απόσταση βολής την αντίπαλο της ομάδα των Σπετσών.


από το sport-argonafplia