Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ποσειδώνας Διδύμων 1-1 σε φιλικό αγώνα



Σε φιλικό αγώνα πού έγινε το Σάββατο ( 05/09) στην Κοιλάδα η Κορωνίδα αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 1-1. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δούλευαν. Όμως και οι δύο προπονητές έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα από αυτό πού είδαν.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο κιόλας λεπτό όταν ο Βαγγέλης Μπροδήμας βρέθηκε έξω από την περιοχή και έκανε ένα αδύναμο σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από τον Χαμηλό πού δεν μπόρεσε να αντιδράσει για να γίνει το 0-1. Στο 25 λεπτό ο Κρίστο πέτυχε το πρώτου γκολ με τα χρώματα της Κοιλάδας όταν δέχτηκε μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου μπήκε στην περιοχή και αφού απόφυγε τον Αποστόλου με πλασέ έκανε το 1-1.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Χαμηλός, Κωτσαράς, Βιρβίλης, Μιχ.Ζέρβας, Γιαννακόπουλςο Γιάννης Μέγας,Cojocaru, Κρίστο, Στ. Γιαννακόπουλος Μπάζος Κώστας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Κουτσαύτης, Δ.Μπασιμακόπουλος, Αλεξανδρής, Λάμπρου Βαγ., Ζέρβας Αντ. Και Χατζησταύρου.

Ποσειδώνας Διδύμων : Γιαν. Αποστόλου, Μούγιος, Μπάρδης, Στεργίου, Γ.Προσίλης, Αντωνόπουλος, Δ.Προσίλης, Δίμιζας, Σκαρπινάκης, Αργ.Αποστόλου και Μπροδήμας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Μέλσι, Οικονομόπουλος και Π.Προσύλης.


Την Κυριακή ( 6/09) η Κορωνίδα θα αντιμετωπίσει στις 8 το βράδυ σε νέο φιλικό τον Τροιζηνιακό.



απο το sport-ermionida