Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014


ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΙΤΗ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟ 6-0 ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΓΚΡΕΒΤΣΙΔΗ.




Μία εκπληκτική Κορωνίδα σκόρπισε στους……. έξι ανέμους τον Τροιζηνιακό φιλοδωρώντας τον με έξι υπέροχα γκολ.  Η ομάδα του Θανάση Τσιρόπουλου είχε τον έλεγχο του παιγνιδιού σε όλο τον αγώνα . Το γρήγορο γκολ στο δέκατο λεπτό βοήθησε τους ποδοσφαιριστές της να δείξουν τις μεγάλες αρετές τους.  Αλλά είχε και τον Γκρεβτσίδη ο οποίος είναι κόσμημα για την κατηγορία και ειδικά όταν σε έξι αγώνες ( μαζί με τον αγώνα κυπέλλου)  έχει σκοράρει εννέα φορές.
Η ομάδα του Τρποιζηνιακού φάνηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο όπου και έγινε απειλιτική με κάποια σουτ πού δεν βρήκαν στόχο. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων πέταξε λευκή πετσέτα και έτσι ήρθε η συντριβή.
 
Το φιλμ
 
Στο 10’ λεπτό ο Γκρεβτσίδης με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 35’ λεπτό φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μπούρα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Π. Σαμπάνη. Στο 59’ λεπτό ο  Σαγκατέλωφ βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα του Τροιζηνιακού και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 67’ λεπτό ο Μέγας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 79’ λεπτό ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ , η μπάλα έφτασε στην περιοχή  ,γίνανε αλλεπάλληλες κόντρες και ο Τασσόπουλος  με δυνατό σουτ έκανε το 4-0. Στο 81’ λεπτό ο Γκρεβστίδης με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τροιζηνιακού. Ότι δεν κατάφερε στο 81’ λεπτό το κατάφερε στο 87’ λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό 6-0 πέτυχε πάλι ο Γκρεβτσίδης δύο λεπτά αργότερα ( 89’) όταν μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον τερματοφύλακα για να κάνει το τελικό 6-0 πετυχαίνοντας μάλιστα το δεύτερο του χάτ τρικ σε πέντε αγωνιστικές!!!!!!!!
 
Το διαιτητικό τρίο Κόλλιας Γ., Παπαγεωργόπουλος Θ., Δρούζας Α. χωρίς προβλήματα.
 
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Γκιόκας, Κωτσαράς, Λάμπρου, Δώρας, Μπόμπος, Μέγας, Σαγκατέλοφ (60’ Τασσόπουλος), Λούμης (45’ Μπάζος), Γκρεβτσίδης, Μπούρας (68’ Γιαννακόπουλος), Cojocaru 
 
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Σαμπάνης Π., Γάτσινος, Σαμπάνης Δ. (60’ Σούχλας Σ.), Σωτηράκης, Λάφης, Κορδάλης, Σαχίνης, Σαραντόπουλος (47’ Σούχλας Αλ.), Χατζόπουλος (65’ Αναγνωστόπουλος), Κατσέλι, Δελαπόρτας
 
 
ΑΠΟ ΤΟ SPRT-ERMIONIDA
 
 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Η ΕΠΟΜΕΝΗ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) - ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 10 ΣΚΟΡΕΡΣ...




ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ, Η ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ 6-0 ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ.




Παιχνίδι υπήρχε μόνο μέχρι το 2-0, μετά  ο Τροιζηνιακός εγκατέλειψε.

Στο 13’ ατομική ενέργεια του Γκρεβτσίδη, σουτ και 1-0.
Στο 35’  φάουλ του Μπούρα στο δοκάρι.

Στο 57’ με πλασέ ο Σαγκατέλοφ το 2-0.
Στο 63’ ο Μέγας με πλασέ το 3-0.
Στο 75’ ο Τασσόπουλος έκανε το 4-0.
Στο 80’ σε σουτ του Γκρεβτσίδη η μπάλα στο δοκάρι του Σαμπάνη.
Στο 85’ Γκρεβτσίδης στην πλάτη της άμυνας με πλασέ έκανε το 5-0.
Στο 89’ και πάλι ο Γκρεβτσίδης, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, και σε κενή εστία πέτυχε το 6-0.

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Γκιόκας, Κωτσαράς, Λάμπρου, Δώρας, Μπόμπος, Μέγας, Σαγκατέλοφ (60’ Τασσόπουλος), Λούμης (45’ Μπάζος), Γκρεβτσίδης, Μπούρας (68’ Γιαννακόπουλος), Κογιοκάρου

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Σαμπάνης Π., Γάτσινος, Σαμπάνης Δ. (60’ Σούχλας Σ.), Σωτηράκης, Λάφης, Κορδάλης, Σαχίνης, Σαραντόπουλος (47’ Σούχλας Αλ.), Χατζόπουλος (65’ Αναγνωστόπουλος), Κατσέλι, Δελαπόρτας



ΑΠΟ ΤΟ SPORT ARGONAFPLIA

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Η ΕΠΟΜΕΝΗ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) - ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 10 ΣΚΟΡΕΡΣ...










ΣΠΕΤΣΕΣ - ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.























ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ. ΚΕΡΔΙΣΕ 2-0 ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ



Την τέταρτη συνεχή νίκη της έκανε η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε μέσα στις Σπέτσες την Μπουμπουλίνα με σκορ 2-0. 
 
Στο 13’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν όταν ο Κωτσαράς έβγαλε σέντρα από αριστερά η μπάλα έφτασε στην περιοχή των γηπεδούχων , εκεί διεκδίκησε ο Γκρεβτσίδης με τους αμυντικούς και η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Γιαννακόπουλο πού με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 46’ λεπτό ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα να τραντάξει το δοκάρι του. Στο 54’ λεπτό ο Γκρεβτσίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά η μπάλα έφυγε πλάγια και το πλασέ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια. Το σκορ έκλεισε ο Σαγκατέλωφ στο 86’ λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι  γηπεδούχοι είχαν δύο  καλά σουτ αλλά ο Γκιόκας καθάρισε τις φάσεις.
 
Η διαιτησία του διαιτητικού τρίο Σκιαδάς Δ., Πρασσάς Π., Καψούρου Ε. ήταν πολύ καλή.
 
Σπέτσες : Μπόρη, Mlazov, Κλίμης,( 62’ Χαραλαμπόπουλος),  Βασιλόπουλος, Βιγκλιάρης, Ζάχου, Κεφαλλονίτης, Muho, Θυμαράς, Παπαδέας, Παρεμουζιάν.( 79’ Κατσικόπουλος)
 
Κορωνίδα Κοιλάδας : Γκιόκας, Κωτσαράς, Λάμπρου Ι., Τασσιόπουλος, Μπόμπος, Χατζησταύρου,( 60’ Πλατανίτης),  Γιαννακόπουλος,( 65’ Σαγκατέλωφ),  Μπάζος, ( 75’ Λούμης ) Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Cojocaru.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΜΕΘΑΝΑ : ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ