Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Φωτό από το φιλικό της Κορωνίδας Κοιλάδας με την Ερμιονίδα.


Κορωνίδα Κοιλάδας-Ερμιονίδα 0-5. Χατ τρικ ο Κολλάς.


Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας πού έγινε την Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο 
της Κοιλάδας η Κορωνίδα έχασε από την ομάδα της Ερμιονίδας με σκορ 5-0. Και οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με ποδοσφαιριστές πού έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής καί οι δύο προπονητές ήθελαν να δούν σε ποιά κατάσταση βρίσκονται ενόψι του δύσκολου αγωνιστικού προγράμματος πού έχουν.

Top σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Χρήστος Κολλάς ο οποίος πέτυχε τρία γκολ ενώ τα άλλα δύο πέτυχαν ο Σχοινάς και ο Τριμπόνιας. Για τους γηπεδούχους είχε δοκάρι ο Κέλλης.


Κορωνίδα Κοιλάδας : Ξεκινάνε οι εγγραφές στις ακαδημίες.


Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας ανακοινώνει την 1η επίσημη συνάντηση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του.
Αυτή θα λάβει 
χώρα την Τετάρτη 4/11/15 στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Κοιλάδας.
Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία μας, να προσέλθουν για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση – ενημέρωση. 
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στην ίδια συνάντηση, με την ημερομηνία λήξης των εγγραφών να παραμένει ανοιχτή για όλη την αγωνιστική χρονιά.
Στην Ακαδημία θα λειτουργήσουν τμήματα από 5 έως 15 ετών.
Επικεφαλής όσο αφορά το προπονητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι αθλητές όλων των τμημάτων, θα είναι ο προπονητής της 1ης ομάδας κος Θανάσης Τσιρόπουλος ο οποίος είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητικής UEFA A και θα προπονεί ο ίδιος το μεγαλύτερο ηλικιακό τμήμα της Ακαδημίας (Κ-15).
Προπονητές των επιμέρους τμημάτων θα είναι ο Σάββας Γκίκας και ο Δημήτρης Γιανακόπουλος, οι οποίοι σύντομα θα παρακολουθήσουν σχολές προπονητικής για να λάβουν το δίπλωμα UEFA C. Πάντα θα είναι υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή και Επικεφαή κ. Τσιρόπουλου. 
Διοικητικός Υπεύθυνος για την οργάνωση και λειτουργία όλων των Τμημάτων της Ακαδημίας εκτός του Προέδρου κου Ηλιού που θα επικουρεί το έργο της, ορίζεται ο κος Κων/νος Φλωρής.
Θα μας κάνει πολύ χαρούμενους η παρουσία σας στην 1η αυτή συγκέντρωση της Ακαδημίας μας.



Εκ του Γραφείου Τύπου 
του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας