Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΥΓΕΙΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ- ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-2


Σίφουνας η Κορωνίδα Κοιλάδας σκόρπισε τα Μέθανα στην έδρα τους με σκορ 5-2. Κριτική ο αγώνας δεν σηκώνει αφού το σκορ μόλις στο 26 λεπτό είχε γίνει 0-3 και απλά είχε γίνει τυπική διαδικασία και για τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχοι κατέβηκαν να αγωνιστούν με 11 μόλις ποδοσφαιριστές αφού στον πάγκο δεν υπήρχε ούτε ένας αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής. 

Όσο για τους φιλοξενούμενος για δεύτερη φορά δεν αγωνίστηκε ο Γκιόκας αφού ο προπονητής του προτίμησε να τον ξεκουράσει αλλά και η πρώτη εμφάνιση του Σταύρου Γιαννακόπουλου ο οποίος επέστρεψε από τον Ποσειδώνα Διδύμων στον οποίο είχε μεταγραφεί το καλοκαίρι.

Το σκορ άνοιξε ο Μπούρας στο 9’ λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 14’ λεπτό ο Σταύρος Μπάζος με διαγώνια κίνηση μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και πλάσαρε για να γίνει το 0-2. Στο 26’ λεπτό οι αμυντικοί τον γηπεδούχων γύρισαν την μπάλα στον τερματοφύλακα τους , εκεί τον πίεσε ο Γκρεβτσίδης του πήρε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 51’ Λεπτό ο Φραγκιουδάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιόνη μειώνοντας το σκορ σε 1-3 Στο 65’ λεπτό ασίστ του Μπούρα στον Παπασταύρου και αυτός σε κενό τέρμα έκανε το 1-4. Στο 69’ λεπτό ο Παντελής με πλασέ μείωσε σε 2-4 . Τέλος στο 82΄λεπτό ο Παπασταύρου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 2-5 πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΜΕΘΑΝΑ : Βλάχος, Δημητρίου, Μανιάτης, Παντελής Δ, Τριανταφύλλου, Φραγκιουδάκης, Νίνος, Παντελής Αλ., Μενιέ, Κοντογιάννης, Παπουτσής.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Χιόνης, Μπάζος, ( 59’ Γιαννακόπουλος Στ.) Λάμπρου, Βιρβίλης, Ευθυμίου, ( 46’ Ζέρβας Μιχ.) Παπασταύρου, ( 88’ Κουτσαύτης) Τασιόπουλος Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Cojocaru.


από το  sport-ermionida

Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ : Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΗΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.


ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ και ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ είναι οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας μετά από την κλήρωση που διενεργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΑ παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων, του προέδρου της επιτροπής κ.Αλέκου Σταμάτη και του προέδρου της ΕΠΣΑ κ. Γιάννη Αποστολόπουλου.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον 29χρονο αριστεροπόδαρο επιθετικό Σταύρο Γιαννακόπουλο, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, μετά την φυγή του τελευταίου το καλοκαίρι από την ομάδα μας.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στην Α.Ε. Κρανιδίου, Ερμή Ερμιόνης, Πορτοχελιακό, Κορωνίδα Κοιλάδας και Ποσειδώνα Διδύμων.

Τον καλωσορίζουμε ξανά και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.


Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας


Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας του με τον 32χρονο μέσο Μάριο Κογιοκάρου, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. 
Αυτό συνεπάγεται με την επιστροφή του από την ιδιαίτερη πατρίδα του (Ρουμανία) στην οποία είχε καταφύγει πριν το τέλος του 1ου γύρου για προσωπικούς λόγους.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και είμαστε πεπεισμένοι πως το ίδιο θα πράξει και στο υπόλοιπο της σεζόν ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε στην συνέχεια να έχει υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.


Εδώ ο Μάριο Κογιοκάρου με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κορωνίδας Γιάννη Ευθυμίου.

Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας


ΚΟΡΩΝΙΔΑ-ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ : ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ