Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας :Καλή εμφάνιση και 2-1 νίκη στο Δρέπανο επί του Πανασιναικού.



Το πρώτο φιλικό ήταν θετικό για την Κορωνίδα Κοιλάδας αφού ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση κέρδισετον Πανασιναικό στο γήπεδο του Δρεπάνου με σκορ 2-1. Η Κορωνίδα Κοιλάδας αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές πού παρόλο την σκληρή προπόνηση των τελευταίων 20 ημερών έδειξαν πολύ όρεξη ήταν μαχητικοί και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει . Άλλωστε το δείχνει ότι σκόρερ του δεύτερου τέρματος ήταν ο 14χρονος Γιάννης Μπούκουρης ο οποίος πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ.


Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 25’ λεπτό όταν ο Belba με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Είχε προηγηθεί δυνατό σουτ επιθετικού των γηπεδούχων και φοβερή απόκρουση του Χαμηλού. Στο 35’λεπτό ωραίος συνδυασμός του Αλεξανδρή με τον Cojocaru έξω από την περιοχή ο τελευταίος με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων για να γίνει το1-1. Στο 80’ λεπτό ο Σαγκατέλωφ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , ο Cojocaru με κεφαλιά τροφοδότησε τον 15χρονο Μπούκουρη και αυτός από το σημείο του πέναλτι με δυνατό σουτ έκανε το 1-2.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Χαμηλός, ( 46΄ Χιόνης), Κωτσαράς, ( 72’ Χατζησταύρου), Γιαννακόπουλος Γιάννης ( 46’ Ζέρβας Αντ.),Βιρβίλης, Τασσιόπουλος, Cojocaru, Κουτσάφτης, ( 25’ Αλεξανδρής), Γιαννακόπουλος Σταύρος, ( 63’ Λάμπρου Βαγ.), Κέλλης, ( 63’ Μπούκουρης), Σαγκατέλωφ, Μπασιμακόπουλος Δ. ( 35’ Λάμπρου Γιάννης)


απο το sport-ermionida

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία απόκτηση και μία ανανέωση ποδοσφαιριστών για την νέα σεζόν 2015-2016, καθώς ήρθε σε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο επιθετικό Χρήστο Κέλλη, αλλά και για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μπούρα (31 ετών, Μεσοεπιθετικός).

Ο πρώτος αποκτήθηκε από τον Ερμή Κιβερίου με καλή παρουσία στην Γ' Εθνική πέρυσι και ο δεύτερος συνεχίζει στην Κορωνίδα μετά από μία φανταστική γι αυτόν σεζόν μετρώντας 19 τέρματα και διψήφιο αριθμό ασίστ.
Τους ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.


Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας