Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση 2 παικτών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Πρόκειται για τους Τασιόπουλο Γεώργιο (23ων ετών, Αμυντικό) και Χιόνη Μάριο (24ων ετών, Τερματοφύλακα).
Αμφότεροι την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν με τα χρώματα του «Ποσειδώνα» Διδύμων.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες.


Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας



Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ SPORT-ERMIONIIDA.


Sport-Ermionida : ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ Θ.ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ.


Στην Κοιλάδα βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα ο νέος προπονητής της Κορωνίδας Κοιλάδας Θανάσης Τσιρόπουλος ο οποίος είχε μία πρώτη επαφή με το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. 

Συζητήθηκαν θέματα πού αφορούν την οργάνωση της ομάδας εν όψη του νέου πρωταθλήματος ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές , μεταγραφικές κινήσεις και θέματα πού αφορούν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας εν όψη του νέου πρωταθλήματος. Μάλιστα έγινε και η πρώτη ανανέωση με ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν από τους βασικούς την αγωνιστική περίοδο ( το όνομά του θα ανακοινωθεί εντός των ημερών). 

Ο Θανάσης Τσιρόπουλος θα επιστρέψει στην Κοιλάδα περίπου τις τελευταίες ημέρες του μήνα γιατί από της 2 έως της 13 Αυγούστου θα βρίσκετε σε σεμινάριο προπονητικής για να πάρει το UEFA A.