Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Το τουρνουά Ποδοβόλεϊ «Ελπίδας» στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην "διαδικτυακή" ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13...!!!!

Κατηγορία | Πολιτισμός

Ποδοβόλεϊ «Ελπίδας» στην Ερμιονίδα

Ποδοβόλεϊ «Ελπίδας» στην Ερμιονίδα  Τον τελικό τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Στην κοιλάδα Ερμιονίδας πραγματοποιήθηκε τουρνουά ποδοβόλεϊ στις 05-06-07 Αυγούστου.
Συμμετείχαν ποδοσφαιριστές από την περιοχή του δήμου, ποδοσφαιριστές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε ελληνικές ομάδες Α-Β Εθνικής, μεταξύ των οποίων ο Mario Soarez της ΑΕΚ – ΟΦΗ.
Το συγκεκριμένο αγώνισμα έχει σαν χώρα προέλευσης τη Βραζιλία (από τις παραλίες της χώρας αρχίζουν να μαθαίνουν μπάλα όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές της) και τείνει να γίνει γνωστό λόγω των πολλών Βραζιλιάνων που έχουν επιλέξει την πατρίδα μας για τόπο διαμονής τους.
Τα έσοδα του παραπάνω τουρνουά το οποίο παρακολούθησαν γύρω στα 1.000 άτομα, μεταξύ αυτών πολλά μικρά παιδιά, θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.
Τον Τελικό ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 20:00 και ανέδειξε νικητές τους Βραζιλιάνους Μonga και Soarez, τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Παρευρέθηκαν επίσης οι:
? Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ι. Ανδριανός.
? Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Αν. Πελοποννήσου κ. Αναστ. Χειβιδόπουλος.
? Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Ερμιονίδας Δημ. Καμιζής.
? Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας Εμμ. Φασιλής.
? Πρόεδρος της ΕΠΣΑ (Ποδοσφαιρικών Σωματείων) Αργολίδας Ι. Αποστολόπουλος.
? Περιφερειακοί – Δημοτικοί Σύμβουλοι.
? Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου κ. Ανέστης Χαρόγλου.
? Ο Υπολιμενάρχης Π. Χελίου Ανδρέας Γκάγκας.
? Εκπαιδευτικοί καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
? Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.
Η πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τους: κ. Εμμανουήλ Φασιλή, κ. Μario Soarez, κ. Παναγιώτη Αγρίμη, κ. Παρασκευά Δημητρίου και τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, που επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους στην πρέσβειρα καλής θέλησης.
Μετά το τέλος των αγώνων, ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές.
Χαιρετισμούς και τιμητικές διακρίσεις στην κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη έκαναν μεταξύ άλλων οι:
-Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας.
-Δήμαρχος Ερμιονίδας.
-Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας.
-Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Αργολίδας.
-Πρόεδρος του Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ Κοιλάδας.
-Εκπρόσωπος των Διδασκάλων του Δήμου Ερμιονίδας Π. Πασσαλάρης.
-Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας Ειρήνη Βένετου.
Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση προς τιμή της κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο εστιατόριο ΜΟΥΡΑΓΙΟ του κ. Γ. Λαφιώτη με θαλασσινά εδέσματα προσφορά των ψαράδων του χωρίου.
O πρόεδρος της Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ Κοιλάδας κ. Παναγιώτης Αγρίμης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ και στην πρόεδρo κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη που αποδέχθηκε την προσφορά από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Ευχαρίστησε τους παίχτες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στους 3ήμερους αγώνες, όλους τους χορηγούς, την εταιρεία MC EVENTS (Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές) και τους απλούς κατοίκους του χωριού.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ 1ο ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΑ ΜΕ 4 - 3 !

  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 1ο ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟ.
  ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ 3 ΓΚΟΛ.
  ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 30λεπτο ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ (!) . ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΠΞΗ ΤΟΥ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2-1 ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
  Ο ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΤΥΧΕΙ 3 ΑΚΟΜΑ ΤΕΡΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 4-2, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΞΑΝΑ Ο ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 4-3.
  ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ.  ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ : ΔΩΡΑΣ, ΜΕΓΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΥΡΟΣ, ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΡΙΑΣ.
  ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.
  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
 

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2011 - 2012.

Ανακοινώθηκαν οι όμιλοι του πρωταθλήματος  της Α΄κατηγορίας  Αργολίδας σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής.Οι όροι και ο τρόπος διεξαγωγής θα γίνουν γνωστά εντός των ημερών με τη δημοσίευση της σημπληρωματικής προκήρυξης.

           
             
                Α΄ ΟΜΙΛΟΣ                               Β΄ ΟΜΙΛΟΣ                               Γ΄  ΟΜΙΛΟΣ



     1.  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡ.         Α. Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ                       ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ
     2.  ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ                ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ                    ΚΟΡΩΝΙΣ  ΚΟΙΛΑΔΑΣ 
     3.  ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠ.                 ΑΕΣ ΜΕΘΑΝΩΝ                       ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
     4.  ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ                        ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ                  ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ

     5.  ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ              ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ                              ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ 
     6.  ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ                  ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ                               ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΛΥΓ.

     7.  ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ                ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΟΡΣΑ                 Α,Ο. ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ

     8.  ΑΡΙΣΤΕΑΣ                               ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ                   Α.Ο. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΟΥ


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κ. ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΒΟΛΕΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ DR TV !

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΒΟΛΕΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ".

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΒΟΛΕΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΕΛΠΙΔΑ" !!!

  
  ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΒΟΛΕΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΕΛΠΙΔΑ". ΣΤΟ 3ΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (5-6-7/8/11) ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΣΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΣΟΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΝΤΕ ΦΡΕΙΤΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ...!  ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΝΤΕ ΦΡΕΙΤΑΣ. ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ. 
  ΕΝΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ DJ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΤΟΙ SPEAKER.
  ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΑΗ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Η ΙΔΙΑ Η Κ. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ.), Ο Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ), Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ), Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α.), ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ Κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ Κ. ΛΑΦΙΩΤΗ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ, ΔΩΡΕΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 10.000 € ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.

...ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ...