Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



















Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον πολύπειρο αμυντικό Ιωάννη Ευθυμίου, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πρώτη φορά στην καριέρα του φέτος αγωνίζεται σε τοπικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος έως τώρα σε Δ΄, Γ΄, Β΄ και Α΄ Εθνική. 

Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνιζόταν στην Κόρινθο.


Είμαστε πεπεισμένοι πως θα προσφέρει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της Κορωνίδας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. 




Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.




Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

KOΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-1



Τους τέσσερις βαθμούς που είχε διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας, τους αύξησε σε πέντε η Κορωνίδα Κοιλάδας μετά τη νίκη της με 2-1 επι του Αστέρα Δρεπανιακού.

Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο 31’ με ένα ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή του Π.Μανδύλη, που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Γκιόκας.

Σε ένα δίλεπτο όμως, ήρθε η ανατροπή. Πρώτα στο 35’ ο Γκρεβτσίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ρεβίθη, το κτύπησε ο Μπούρας στη γωνία και ισοφάρισε σε 1-1.

Και στο 37’ από παράλληλη σέντρα του Σαγκατέλοφ, ο Χρήστου έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπούρας αφού πέρασε και τον Κορογώνα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Γενικά έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, με ελαφρά καλύτερη την Κορωνίδα, ενώ ο Αστέρας δεν μπόρεσε να απειλήσει οργανωμένα τον Γκιόκα.

Στο 44’ ενα φάουλ του Μπούρα πρόλαβε κι απέκρουσε σε κόρνερ ο Κορογώνας.

Στο 55’ ένα καλό σουτ του Μπούρα απέκρουσε σε κόρνερ ο Χρήστου.

Στο 67’ ενα σουτ του Παπασταύρου πέρασε ξυστά εξω από το κάθετο δοκάρι.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Γκιόκας, Κωτσαράς, Λάμπρου, Μπαζος, Μπόμπος, Μέγας, Σαγκατέλοφ (91’ Φασιλής), Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Παπασταύρου (73’ Μ.Ζέρβας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ.: Χρήστου, Κορογώνας, Μίχος, Ρεβίθης, Ατζαμίδης, Καραμάνος, Π.Μανδύλης (73’ Κατσαρός), Σπ.Μανδύλης, Δωρής, Μανιάτης, Τοπάλι (70’ Καλιαμούτος).



από το Sport-Argonafplia



3ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ "ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ (ΕΔΩ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΣΤΕΡΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "ΟΡΤ" ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.