Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ - "ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας : 2 - 0

Η Κοιλάδα έπαιξε στα ίσια και τον δεύτερο διεκδικητή του τίτλου και της ανόδου, Πορτοχελιακό, έχασε με 2-0, αλλά αυτό το σκορ μόνο πλασματικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό, κατά γενική ομολογία των φιλάθλων που παρακολούθησαν το ματς, γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα υπήρχε μόνο αυτή στο γήπεδο και ήταν η ομάδα που έβαλε την μπάλα κάτω και έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο σε αντίθεση με το Πορτοχέλι όπου έπαιζε συνεχώς με γεμίσματα και "μεγάλες μπάλες". Επίσης καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίχτες του Πορτοχελιακού έκαναν πολύ σκληρά μαρκαρίσματα με την ανέχια του διαιτητή, που θα μπορούσε να δείξει νωρίτερα την κόκκινη κάρτα.
Στο 5’ από σέντρα του Γεωργίου ο Δ.Ζαραφωνίτης άνοιξε το σκορ κι αυτό φάνηκε καθοριστικό αφού πλέον έφυγε το άγχος από τους γηπεδούχους.

Στο 65’ με πλασέ ο Ιουλιάνοφ πέτυχε το 2-0. Μετά απ αυτό οι παίχτες της Κοιλάδας απογοητεύτηκαν και το σκορ δεν άλλαξε. Υπήρχε αποβολή στο 75’ με δεύτερη κίτρινη του Μούκια.

Το Πορτοχέλι είχε ακόμη ευκαιρίες με Δ.Ζαραφωνίτη, Παλαιολόγου, Ιουλιάνοφ, ενώ από την πλευρά της η Κοιλάδα ζήτησε ένα καταφανέστατο πέναλτι στον Ι.Γιαννακόπουλο στο 32’ που της το αρνήθηκε ο διαιτητής, απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο πριν το 2-0 με κλασικές ευκαιρίες των Στ..Γιαννακόπουλο (2 κλασικές ευκαιρίες), Ι. Γιαννακόπουλο και Δ. Μπασιμακόπουλο, αλλά δεν σκόραρε μετά από πάρα πολλά παιχνίδια.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρατσιάτος Νικόλαος


ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ: Σαπουνάς, Ντάκος, Κιρβαλίτζε, Βοριάς (60’ Μεμάλι), Σλάβοφ, Γεωργίου, Μούκια, Εβερετ, Ιουλιάνοφ, Παλαιολόγου (85’ Κατσαρός), Δ.Ζαραφωνίτης (80’ Ι.Μ.Ζαραφωνίτης)

ΚΟΡΩΝΙΣ: Λέκκας, Ι.Γιαννακόπουλος, Σαγκατέλοφ, Δώρας, Μ.Φασιλής (75’ Παπαδημητρίου), Κασκαφέτος, Α.Φασιλής (80’ Δ.Γιαννακόπουλος), Μπασιμακόπουλος, Ντόμπος, Φρέϊτας, Στ.Γιαννακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου