Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

"ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - "ΕΡΜΗΣ" Ερμιόνης 0-3

Μεγάλης σημασίας νίκη για την Ερμιόνη μέσα στην σκληρή έδρα της Κοιλάδας με 3-0 και πλέον υπάρχει μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο.
Η Ερμιόνη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού στο 5’ έγινε το 0-1 με τον Λαμπρούση που πήρε το ριμπάουντ από ασθενή απόκρουση του Λέκκα.
Στο 29’ ο Κέλλη κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Κούσης και 0-2. Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι αφου πλέον η Κοιλάδα δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Στο 60’  ο Ιβάνοφ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Η Ερμιόνη ήταν που είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες με Κούση, Ιβάνοφ, Κέλλη και δυο δοκάρια με Ιβάνοφ στο 45’ και Κέλλη στο 59’, ενώ η Κοιλάδα δεν δημιούργησε καθαρή ευκαιρία. 
Από το παιχνίδι δεν έλειψαν και οι αποβολές. Στο 30’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λαμπρούσης και στο 31’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δώρας. Ετσι οι δυο ομάδες συνέχισαν για μια ώρα σχεδόν με ένα παίκτη λιγότερο και μάλιστα τους δυο στόπερ τους.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Λέκκας, Σαγκατέλοφ, Α.Φασιλής, Δώρας, Μ.Φασιλής (74’΄Στάπας), Στεφανέλ, Ι.Γιαννακόπουλος (40’ Ντόμπος), Μπασιμακόπουλος (25’ Παπαδημητρίου), Στ.Γιαννακόπουλος, Φρέιτας, Κασκαφέτος.
ΕΡΜΗΣ: Χρήστου, Τζιέρης, Σχίζας, Κωνσταντινίδης, Λαμπρούσης, Βιρβίλης, Κέλλης (81’ Ν.Στεργίου), Ορλού, Κούσης (65’ Γ.Δημαράκης), Ιβάνοφ (74’ Λαδάς), Εμπελε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου