Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

"ΚΟΡΩΝΙΣ" Κοιλάδας - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 2-1

Τελικά αποδεικνύεται πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Κορωνίδα, αφού μετά την νίκη της επί του Τολού, νίκησε και τον Τροιζηνιακό εντός έδρας,  τον οποίο πέταξε εκτός μάχης πρωταθλήματος.
Μάλιστα, η προσπάθεια των γηπεδούχων αποκτάει μεγαλύτερη αξία, επειδή βρέθηκε να χάνει από το 8’ με 0-1 και το γύρισε στην επανάληψη με αντεπίθεση διαρκείας.

Στο 5’ ο Λέκκας απέκρουσε σουτ του Μητρόπουλου, αλλά στο 8’ ο επιθετικός των φιλοξενούμενων νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 20’ ο Σαραντόπουλος θα μπορούσε να πετύχει το 0-2, αλλά από κει και μετά η Κοιλάδα είχε δυο ευκαιρίες.

Στο 51’ με διπλή προσπάθεια ο Σαγκατέλοφ ισοφάρισε, στο 53’ ο Σ.Γιαννακόπουλος έχασε κεφαλιά, στο 64’ σουτ του Κατσέλη έσωσε ο Παπαδημητρίου και στο 79’ η ολική ανατροπή με γκολ του Ι.Γιαννακόπουλου, μετά από διπλή προσπάθεια.

Απ' ότι φαίνεται ο δρόμος για το πρωτάθλημα περνάει από το γήπεδο της Κοιλάδας και όποιος θέλει να το κατακτήσει πρέπει να νικήσει την Κορωνίδα εκεί.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ
: Λέκκας, Σαγκατέλοφ, Ντόμπος, Δώρας, Κασκαφέτος, Στεφανέλ, Ι.Γιαννακόπουλος, Μπασιμακόπουλος (74’ Α.Φασιλής), Σ.Γιαννακόπουλος (92’ Δ.Γιαννακόπουλος), Φρέοιτας (89’ Ν.Φασιλής), Παπαδημητρίου.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Καραγιάννης, Λεβειδιώτης, Δελαπόρτας (44’ Κ.Σαραντόπουλος), Δαρσινός, Αλεξόπουλος, Α.Σαραντόπουλος, Λάφης, Καλυβόπουλος, Κατσέλη, Κορδαλής, Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου