Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΒΟΛΕΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΕΛΠΙΔΑ" !!!

  
  ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΒΟΛΕΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΕΛΠΙΔΑ". ΣΤΟ 3ΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (5-6-7/8/11) ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΣΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΣΟΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΝΤΕ ΦΡΕΙΤΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ...!  ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΝΤΕ ΦΡΕΙΤΑΣ. ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ. 
  ΕΝΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ DJ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΤΟΙ SPEAKER.
  ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΑΗ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Η ΙΔΙΑ Η Κ. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ.), Ο Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ), Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ), Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α.), ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ Κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ Κ. ΛΑΦΙΩΤΗ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ, ΔΩΡΕΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.
  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 10.000 € ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.

...ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου