Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΄11-΄12.



 
ENΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΔΡΑ  ΝΑΥΠΛΙΟ


ΝΙΚ. ΛΑΜΠΡΟΥ  8     ΤΗΛ. 27520-28744, 29015               FAX.27520-25002

Ε-MAILepsarg@hol.gr                        WEB  SITE : www.epsarg.gr

Αριθ. Πρωτ.    451                                                                               Ναύπλιο 20/9/2011

Κύριε Πρόεδρε,                                               
η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας  σας γνωρίζει τα παρακάτω σχετικά με τα παιδικά πρωταθλήματα που προβλέπονται στην προκήρυξη  αγωνιστικής περιόδου  2011-2012.
Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν:
 1. Για  το πρωτάθλημα κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, οι γεννηθέντες τα έτη  1997 και 1998.
2. Για το πρωτάθλημα κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, οι γεννηθέντες τα έτη 1999 και 2000.
3. Για το πρωτάθλημα κατηγορίας ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ, οι γεννηθέντες τα έτη  2001, 2002 και 2003.
Κατ΄ εξαίρεση μπορούν να δηλώνονται στο φύλλο αγώνα του κάθε παιχνιδιού δύο (2) ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για την κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ έχουν γεννηθεί το έτος 1996, για την κατηγορία των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ το 1998 και για την κατηγορία των ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ το 2000.
Επίσης, επιτρέπεται σε ποδοσφαιριστές (χωρίς αριθμητικό περιορισμό) που ανήκουν στην κατηγορία των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα των ΠΑΙΔΩΝ. Σ΄ αυτή την περίπτωση όμως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα που αντιστοιχεί στην ηλικία τους. Η ίδια διάταξη ισχύει και για τα παιδιά κατηγορίας ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ που έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, αλλά δεν θα μπορούν να αγωνιστούν σε παιχνίδια της κατηγορίας τους (ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ).
Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει μέρος μια ομάδα στα αντίστοιχα πρωταθλήματα είναι:
1. α) για την κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ μόνο με δελτίο αθλητικής ιδιότητας του κάθε ποδοσφαιριστή.
    β) για την κατηγορία ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ και ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ δελτίο ή πιστοποιητικό γεννήσεως με φωτογραφία και σφραγίδα που θα βεβαιώνει τα στοιχεία του..
2. Κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών θεωρημένη από την Ε.Π.Σ.Α
Στα ΠΑΙΔΙΚΑ πρωταθλήματα μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την ελληνική υπηκοότητα με την προϋπόθεση ότι φοιτούν σε ελληνικά σχολεία.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν:
1. στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ σε γήπεδα κανονικών διαστάσεων με την μορφή 11Χ11.
2. στην κατηγορία ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ σε γήπεδα με διαστάσεις το ½ του κανονικού με τη μορφή 8Χ8 και εστίες διαστάσεων 2m X 5m.
3. στην κατηγορία ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ σε γήπεδα με διαστάσεις το ¼ του κανονικού με τη μορφή 5Χ5 και εστίες διαστάσεων 2m X 3m.
Η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώνει σε ένα παιχνίδι:
1.      μέχρι 20 (είκοσι) ποδοσφαιριστές για τους αγώνες των ΠΑΙΔΩΝ.
2.      μέχρι 16 (δέκα έξι) ποδοσφαιριστές για τους αγώνες των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ.
3.      μέχρι 12 (δώδεκα) ποδοσφαιριστές για τους αγώνες των ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ.
Όλα τα παιδιά που θα δηλώνονται στα φύλλα αγώνων (και των τριών κατηγοριών) θα έχουν τη δυνατότητα και θα πρέπει υποχρεωτικά να αγωνιστούν έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Οι αλλαγές θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τον ΚΑΠ διαδικασία. Αναλυτικά το σύστημα και ο τρόπος διεξαγωγής των παιδικών πρωταθλημάτων θα αναφέρεται στην προκήρυξη, η οποία θα δοθεί σε όλες τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τον αριθμό αυτών των ομάδων.
Κάθε ομάδα που μπορεί και θέλει να δηλώσει συμμετοχή (στη μία ή δύο ή και τις τρεις κατηγορίες) θα πρέπει να υποβάλει συμπληρωμένο το ειδικό έντυπο που σας επισυνάπτουμε στο παρόν έγγραφο μέχρι την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 στη γραμματεία της Ε.Π.Σ Αργολίδας.
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να χρησιμοποιήσουν και ποδοσφαιριστές άλλων συλλόγων που δεν παίρνουν μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, αλλά έχουν ως έδρα τον ίδιο Καλλικράτειο Δήμο.
Οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων, καθώς και οι ημέρες και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστούν από την Οργανωτική Επιτροπή των παιδικών πρωταθλημάτων σε συνεννόηση και συνεργασία με τους υπευθύνους των ομάδων και σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα των αγώνων που θα προκύψει από τις κληρώσεις, οι οποίες θα γίνουν σε χώρο και χρόνο που θα γνωστοποιήσουμε έγκαιρα με  νέα επικοινωνία μας.
Σας γνωρίζουμε τέλος ότι η Οργανωτική Επιτροπή έχει σχεδιάσει την έναρξη του πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ και ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2011, ενώ αυτή του πρωταθλήματος ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2012.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση συμμετοχής σημαίνει και την αποδοχή του καταστατικού της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Αργολίδας και γενικότερα των κανονισμών που διέπουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γενικός Γραμματέας


Γιάννης Αποστολόπουλος                                                       Γιάννης Γαλανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου