Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΡΩΝΙΣ Κοιλάδας - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Διδύμων 1-2Τοπικό ντέρμπι με 4 αποβολές και επεισόδια στο τέλοςΑγώνας με εξαιρετικό ενδιαφέρον στην Κοιλάδα, όπου η ομάδα του Ποσειδώνα με το διπλό που πήρε έκανε το μεγάλο βήμα για την 2η θέση στον όμιλο.
Σε γενικές γραμμές η Κορωνίδα ήταν που είχε την υπεροχή και πίεζε μπροστά ιδιαίτερα από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και από την αρχή του δευτέρου έως το 70’, ενώ οι του Ποσειδώνα έπαιζαν πιο προσεκτικά με στόχο να μην δεχθούν γκολ και με αντεπιθέσεις.

Ευκαιρίες με Φρέιτας, Δρίτσα, Μπασιμακόπουλο, Μέγα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ποσειδώνας απάντησε με Κονδύλη, Κατσίρη.

Η Κορωνίδα προσπάθησε και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο , αλλά το γκολ το πέτυχε στο 78’ ο Στ.Γιαννακόπουλος, ο οποίος και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη επειδή έβγαλε τη φανέλα.

Στο 80’ η ισοφάριση με τον Μπασιμακόπουλο και στη συνέχεια δύο αποβολές σε Μπασιμακόπουλο και τον Μέγαν για τον πανηγυρισμό.  

Στο 85’ ο Κονδύλης με σουτ το 1-2 και αμέσως αποβολή για τον Πάλλη με δεύτερη κίτρινη.

Κι ενώ έχασαν τις κυριώτερες ευκαιρίες Φρέιτας και  Σαγκατέλοφ, στο τέλος ο Κονδύλης βγήκε δυο φορές τετατετ αλλά δεν νίκησε τον Καζοκάρου. 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ι.Καζοκάρου, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Δώρας, Βοριάς, Στεφανέλ, Κωτσαράς (12’ Κεφαλονίτης), Δρίτσας, Μπασιμακόπουλος, Φρέιτας, Μέγας (20’ Σαγκατέλοφ).

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Κοτσοβός (25’ λόγω τρ. Αποστόλου), Ελένης, Παρδάλης, Μούγιος (5’ λόγω τρ. Αποστόλου), Μπαλλής, Οικονομόπουλος, Πάλλης, Δήμιζας, Τρέσα, Κονδύλης, Κατσίρης (60’ Στ.Γιαννακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου