Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 6-0 ( ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ).

 
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Παπανδριανό ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ η παιδική ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας κέρδισε το Σάββατο την αντίστοιχη της Κορωνίδας Κοιλάδας με 6-0. Η ομάδα της Κοιλάδας στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και αυτό το αποδεικνύει το αποτέλεσμα  του ημιχρόνου όπου το σκορ ήταν 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έμειναν από δυνάμεις αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας δεν ήταν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης για ένα μήνα περίπου λόγω ιώσεων και μιας περιπετειας της υγείας του coach της ομάδας, Σπύρου Μιχαλάκη.
 
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :
 
Στο 39  ο Παπανδριανός με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους  . Στο 41 λεπτό ο Γκούτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Παπανδριανός με τον ίδιο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 49 και στο 60  ο ίδιος ποδοσφαιριστής με σουτ έκανε το 5-0 για να κλείσει το σκορ ο Κυριακίδης στο 62 με ένα σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 6-0.
 
Διαιτητής : Χρ.Παλυβός
 
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Παπουτσής, Λύκος ( 50 Παλαιοβράχας) , Τσέλος, Παπανδριανός, Μουράτι, Διαμαντής, Σκεντεραι, Κακουριώτης, Γκούτης, ( 50 Ρόδια), Βλαχογιάννης, Κυριακίδης.

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Τζανής ( 50 Αθανασίου) , Χάσα, Μπάζος Κ,( 45 Φάτον ), Ζέρβας, Κιόσι, Κουτσάυτης, Βλαχόπουλος ( 51 Αντουλινάκης Παντ.), Κούρτι, Μπρίγκελ, ( 62 Μαθιουδάκης Παντ) , Μπάζος Στ.Νταουλιάρης Γεωρ.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου