Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ- ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ" ΚΟΙΛΑΔΑΣ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟ μήνυμα έστειλε η ΚΟΡΩΝΙΔΑ Κοιλάδας
Πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία στη Κοιλάδα στο εστιατόριο ΛΕΠΙΤΣΑ ημερίδα με θέμα: "ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ". Την ημερίδα διοργάνωσαν ο Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
Ομιλητές ήταν:
1.   Δημήτριος Καμιζής ιατρός παθολόγος Δήμαρχος Ερμιονίδας.
2.   Κων/νος Παναγιωτόπουλος ιατρός καρδιολόγος πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Αργολίδας.
Χαιρετισμούς έκαναν οι:
Αγρίμης Παναγιώτης πρόεδρος Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
Αποστολόπουλος Ιωάννης πρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας
Δημαράκης Ιωάννης Λυκειάρχης Κρανιδίου
Οι τοποθετήσεις των ομιλητών άγγιζαν όχι μόνο το πρόβλημα των ναρκωτικών σε όλη του τη μορφή, αλλά ανέδειξαν και τις αρνητικές επιδράσεις των αναβολικών από τους αθλητές. Η δίωρη διάρκεια λόγω στενότητας χρόνου αποδείχθηκε πολύ μικρή σε σχέση με το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε από το ακροατήριο, γι΄αυτό δέσμευσή μας είναι κατόπιν παράκλησης πολλών παρευρισκόμενων να επαναλάβουμε παρόμοια εκδήλωση. Υπήρξαν ερωτήματα από το κοινό στα οποία δόθηκαν αντίστοιχες απαντήσεις από τους ομιλητές.
Xορηγοί της εκδήλωσης ήταν
1. -MOTOR OIL και ιδιαίτερα την πρέσβειρα καλής θέλησης Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
2. - Την MIND COMPASS
3. - Το SUPER MARKET ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
Τέτοιες εκδηλώσεις ανεβάζουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας και η τοπική μας κοινωνία. Το Δ.Σ του  Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ με όλες αυτές τις κινήσεις που έχει κάνει και θα κάνει στο εγγύς μέλλον θέλει να περάσει ένα μήνυμα ευαισθησίας στην κοινωνία που ζούμε σήμερα, γιατί απλά πιστεύει ότι ο αθλητισμός δεν είναι η βία και η νοθεία των αποτελεσμάτων. Ο αθλητισμός είναι το "ευ αγωνίζεσθε" και η συμβολή του στα σημερινά κοινωνικά προβλήματα οποιασδήποτε μορφής είναι αυτά.

ΑΠΟ ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ ΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου