Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 3-0 ΜΕ ΣΟΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΓΚΡΕΒΤΣΙΔΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ

Ο Γκρεβτσίδης (9) με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μπούρα ανοίγει το σκορ στο 57'


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε τον Ασκληπιό με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι
ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα και άρχισαν να « ανεβαίνουν» μετά το 20 λεπτό του αγώνα όπου έφεραν το παιγνίδι στα καρέ του Καλυβόπουλου άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες χωρίς όμως μπορούν να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο  Μπούρας και Γκρεβτσίδης έκαναν πάρτι στην άμυνα των φιλοξενούμενων αφού τα δύο από τα τρία γκολ είχαν πρωταγωνιστές τους δύο ποδοσφαιριστές με τον δεύτερο να πετυχαίνει τρία πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ.. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη τους , τον Κωτσαρά και τον Πλατανίτη οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι από τον αγώνα κυπέλλου με την Μπουμπουλίνα και οι Δώρας και Γιαννακόπουλος οι οποίοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια από την δουλειά τους.
Οι φιλοξενούμενοι δεν μας έδειξαν κάτι ιδιαίτερο . Στο πρώτο δεκάλεπτο προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια σουτ από μακριά αλλά και αυτά χωρίς τύχη. . Θα μπορούσαν βέβαια  να είχαν πετύχει ένα γκολ στο 43’ εάν ο Λαλιώτης ήταν πιο εύστοχος στο τελικό σούτ . 
 
Ο Γκρεβτσίδης με πλασέ πάνω στην κίνηση κάνει το τελικό 3-0  
 
  Το φιλμ του αγώνα.
Στο 10’ δυνατό σουτ του Pali η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκιόκα. Στο 14’ λεπτό ο Καλυβόπουλος απέκρουσε εύκολα πλασέ του Μέγα μέσα από την περιοχή. Στο 16’ λεπτό ο Cojocaru εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλυβόπουλου. Στο 19΄ο Μέγας βρέθηκε σε θέση βολής για γκολ αλλά ο Καλυβόπουλος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Στο 20’ λεπτό νέα σωτήρια απόκρουση του Καλυβόπουλου σε πλασέ του Γκρεβτσίδη μέσα από την περιοχή. Στο 28’ ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα ύστερα από κόντρα σε αμυντικό στρώθηκε στον Μπάζο πού σούταρε και ο Καλυβόπουλος απέκρουσε δύσκολα στα «γάμα» της εστίας του. Στο 33’ λεπτό δυνατό σουτ του Γεώργα η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Γκιόκα. Στο 43’ λεπτό παραλίγο για τους γηπεδούχους να βρεθούν πίσω στο σκορ όταν ο Μαγγίνας σούταρε έξω από την περιοχή και ο Γκιόκας απέκρουσε ασθενώς η μπάλα έφτασε στον Λαλιώτη πού πλάσαρε ελάχιστα από το αριστερό δοκάρι άουτ. Στο 45+1’ λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Καλυβόπουλου. Στο 48’ λεπτό ο Μπόμπος με μακρινή μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου έβγαλε τον Μπούρα μόνο του με τον Καλυβόπουλο το πλασέ του Αρκάδα ποδοσφαιριστή έδιωξε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Ασκληπιού.  Στο 57’ λεπτό η λύτρωση για τους γηπεδούχους όταν ο Γκρεβτσίδης με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μπούρα έκανε το 1-0. Στο 65’ λεπτό ο Γκρεβτσίδης με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καλυβόπουλου κάνοντας το 2-0.  Στο 66’ λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 78’ λεπτό ο Μέγας με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Καλυβόπουλου. Στο 86΄λεπτό ο Μπούρας σέντραρε από αριστερά και ο Γκρεβτσίδης με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ασκληπιού ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των γηπεδούχων.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος ο οποίος ήταν άψογος όπως και οι βοηθοί του Δ.Καρακώστας και Ε.Καψούρου.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Γκιόκας, Λάμπρου, Ζέρβας, ( 70’ Χατζησταύρου) Τασσιόπουλος, Μπόμπος, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Μπάζος, ( 65’Λούμης) Γκρεβτσίδης,( 88’ Κουτσαύτης) , Μπούρας, Cojocaru.
Ασκληπιός : Καλυβόπουλος, Γεώργας,( 33’ Μαγγίνας),  Καπετάνκωνσταντής, Μπερμπατιώτης, Ferhati, Ρούμπος, Λαλιώτης, Δρούγκας, Οψιμούλης, Pali, Γεωργιόπουλος. ( 61’ Κρεμμύδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου