Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΝΕΟΙ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-2

Σε φιλικό αγώνα πού έγινε το Σάββατο στην Κοιλάδα η τοπική ομάδα κέρδισε την ομάδα Νέων της Ένωσης Ερμιονίδας με σκορ 3-2 μπροστά σε εκατό περίπου φιλάθλους.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5' λεπτό με πλασέ του Κολλάς μέσα από την περιοχή .Στο 40' λεπτό ο 16χρονος Σταύρος Μπάζος με ένα ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ( 44') ο Σαγκατέλωφ με νέο πλασέ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1 πού ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 73 λεπτό ο Φασιλής ( Κουτσούπης) με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-1 για να μειώσει στο 77 ' ο Κολλάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σε 5-2. 
Δε δύο σημαντικές απουσίες αγωνίστηκε η Κορωνίδα αφού έλλειπαν για διάφορους λόγους ο αρχηγός της ο Παναγιώτης Μέγας και ο Γιώργος Τασσιόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο βετεράνος διαιτητής Χρήστος Παλυβός ο οποίος πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας αν και δεν είχε βοηθούς

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θανάσης Τσιρόπουλος) : Γκιόκας, Κωτσαράς, Ζέρβας,( 35' Δώρας)  Μπούρας, Μπόμπος, Κοζοκάρου, Λούμης, Λάμπρου, Μπάζος, Σαγκατέλωφ, Γκρεβτσίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν : Χιόνης, Φασιλής, Αλεξανδρηής, Πλατανίτης και ένας υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής .

Ένωση Ερμιονίδας Κ-20 : Δυστυχώς δεν την έχουμε .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου