Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Α' Αργολίδας: Πύκνωσε η κορυφή - Συνωστισμός με πέντε ομάδες...


Αυτή η αγωνιστική θα μπορούσε αν και λίγο πρόωρα να σημαίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Όμως η Κορωνίδα Κοιλάδας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και έτσι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.
Οι δύο θεωρητικά μονομάχοι του φετινού πρωταθλήματος έμειναν στην ισοπαλία στο ντέρμπι της Κοιλάδας σε ένα αγώνα που είχε τα στοιχεία του ντέρμπι, αλλά όχι του ποιοτικού αγώνα της αξίας των παικτών των δύο ομάδων. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί δίκαιο αφού πολλές ευκαιρίες δεν υπήρξαν στον αγώνα, αλλά και καμία ομάδα δεν είχε καθαρή πρωτοβουλία. Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερος ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη.
Η αγωνιστική αυτή έφερε όμως τρεις άλλες ομάδες κοντά στην κορυφή και στο χέρι του είναι από εδώ και πέρα να μείνουν στην ομάδα των πρωτοπόρων ή να γυρίσουν πίσω.
Πρόκειται για την ομάδα έκπληξη φέτος τον Πανασιναϊκό, τον Πανναυπλιακό και τον Αργοναύτη. Κέρδισαν και οι τρεις και βρίσκονται στην πεντάδα με μόνο τέσσερις βαθμούς μεγαλύτερη διακύμανση μεταξύ τους.
Στα κάτω της βαθμολογίας έχασαν τα Μέθανα, έχασε ή Ένωση Λέρνας, έχασε ο Παμμιδεατικός και δεν κατόρθωσε ο Παμμετοχικός να πάρει ούτε αυτή την αγωνιστική τον πρώτο του βαθμό.
ΑΠΟ ΤΟ SPORT-ARGONAFPLIA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου