Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΑΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ-ΚΕΡΔΙΣΕ 1-3 ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ...!



Κράμα πρωταθλήτριας έβγαλε η Κορωνίδα Κοιλάδας στην Νέα Κίο αφού κέρδισε μέσα σε μία δύσκολη έδρα με 1-3 τον Αργοναύτη. Από τους «κυανόλυκους» οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους δύο αρχηγούς τους τον Δώρα και τον Μέγα.

Το φίλμ
 
Στο 1’ λεπτό ο Σαγκατέλωφ με αριστερό σουτ ύστερα από μπαλιά διαβήτη  του Γκρεβτσίδη άνοιξε το σκορ για την Κορωνίδα.  Στο 6’ λεπτό ο Βασιλειάδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο ο Γατσάκος με κεφαλιά μέσα ένα όμιλο παικτών   έκανε το 1-1. Στο 15’ λεπτό ο Βερβενιώτης μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι , εκεί βρέθηκε ο Μπογάς και μόνος του με τον Γκιόκα έστειλε την μπάλα στα χέρια του. Στο 26’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να μπει μπροστά στο σκορ όταν δυνατό σουτ του Μπούρα η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κλεισιάρη. Στο 41’ λεπτό μετά από φάση διαρκείας έξω από την περιοχή των γηπεδούχων ο Γκρεβτσίδης βρέθηκε σε θέση βολής , σούταρε για να αποκρούσει ασθενώς ο Κλεισιάρης και στην επαναφορά  ο Μπούρας με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στο 44’ λεπτό ο Σαγκατέλωφ με τον Μπούρα άλλαξαν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή με τον τελευταίο να βρίσκει δεξιά μόνο του τον Μπάζο ο οποίος εξαπέλυσε ένα κεραυνό για να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Κλεισιάρης. Στο 56’ λεπτό ωραίος συνδυασμός  Γκρεβτσίδη –Σαγκατέλωφ με τον τελευταίο να βγαίνει μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ πού έκανε αποκρούστηκε . Στο 57’ λεπτό δυνατό αριστερό σουτ του Σιγάλα η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κλεισιάρη.  Το τελικό 1-3 έκανε ο Γκρεβτσίδης με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπούρα.
 
Διαιτητής : Ν.Ρατσιάτος 
 
Αργοναύτης Νέας Κίου : Κλεισιάρης, Πηλιαφάς, Κουριώτης, Μητροπάπας, Γατσάκος, Λιάγκρης, Παρασκευόπουλος, Βασιλειάδης,( 82’ Αγγελακόπουλος),  Βερβενιώτης, Μπόγας, ( 50’ Μανέτας), Σιγάλας ( 76’ Κούγιας).
 
Κορωνίδα Κοιλάδας : Γκιόκας, Κωτσαράς, ( 87’ Κουτσαύτης), Λάμπρου, Τασιόπουλος, Μπόμπος, Χατζησταύρου, ( 66’ Γιαννακόπουλος), Σαγκατέλωφ, Μπάζος, ( 69’ Λούμης), Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Cojocaru.
 από το sport-ermionida



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου