Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 3-0 ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ




Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας πήρε η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε στην έδρα της τον Π.Α.Ο. Κυτσοποδίου με σκορ 3-0. 

Το φίλμ
 
Στο 28΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαρρή απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Γκιόκας.
Στο 35΄λεπτό ο Γκρεβτσίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Κομπόση από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.
Στο 42΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Γκρεβτσίδη στον Σαγκατέλωφ μέσα στην περιοχή εκεί τον ανατρέπει ο Κομπόσης και ο Ρατσιάτος καταλογίζει το πέναλτι. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αντικρίζει την κόκκινη κάρτα σαν τελευταίος παίκτης. Την θέση του Κομπόση κάτω από τα δοκάρια παίρνει ο Καζάς και ο Μπούρας στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καζά ανοίγοντας το σκορ περίπου στο 45΄.
Στο 54΄λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον Cojocaru απέκρουσε δύσκολα ο Καζάς.
Στο 71΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Γκρεβτσίδη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων στον Σαγκατέλωφ πλασε και 2-0.
Στο 78΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Κωτσαρά από δεξιά την τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Τασσιόπουλος.
Στο 79΄λεπτό κόρνερ του Μπούρα από αριστερά , καρφωτή κεφαλιά Cojocaru η μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Καζά.
Στο 80΄ο Σαγκατέλωφ είδε τον Καζά εκτός θέσης  και σούταρε για να φύγει η μπάλα πάνω από τα δοκαρια.
Στο 87΄λεπτό δυνατό σούτ του Κορωνίδη απέκρουσε ο Γκιόκας.
Στο 89΄λεπτό δυνατό σούτ του Σαρρή μέσα από την επριοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκιόκα.
Στο 93΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Ν.Φασιλή στον Σαγκατέλωφ μέσα στην περιοχή αυτός πλάσαρε τον Καζά για να κάνει το τελικό 3-0.
O διαιτητής Νίκος Ρατσιάτος εκτός από την φάση του 35’ λεπτού πού δεν έδωσε το πέναλτι στην Κορωνίδα ήταν άριστος. Το ίδιο και οι δύο βοηθοί του.
 
Οι συνθέσεις :
 
Κορωνίδα Κοιλάδας  Γκιόκας, Κωτσαράς, Γιαννακόπουλος, Δώρας, Μπόμπος, Μέγας, 22΄λ.τρ. Τασιόπουλος, 89΄λ.τρ. Ν.Φασιλής), Σαγκατέλωφ, Γκρεβτσίδης, ( 82΄Α.Φασιλής), Χατζησταύρου, Μπούρας,  Cojocaru
 
Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου : Κομπόσης, Δήμου, ( 75΄Κόλλιας), Ψύχος,( 86΄Πάνος), Μπαλάσκας, Φίλης, Αντωνιάδης, Μουσταφάι, Καζάς, Γιάρας, ( 46΄Κορωνίδης), Κουτσοδήμος, Σαρρής



 από το sport-Ermionida


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου