Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΗ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-0 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Με τον Νικήτα Γκρεβτσίδη σε τρελά κέφια η Κορωνίδα Κοιλάδας διέλυσε τον Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 5-0 στα πλαίσια της 1ης φάσης  του κυπέλλου Αργολίδας . Ο 21χρονος επιθετικός πέτυχε δύο όμορφα γκολ και έφτιαξε άλλο ( Σαγκατέλωφ) ένα ενώ ήταν συνεχής απειλή για τους γηπεδούχους. Εκτός από τον Γκρεβτσίδη ξεχώρισαν ο Μπούρας ο οποίος  όταν έχει την μπάλα είναι μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα . Βέβαια από την δαιμονισμένη σήμερα Κορωνίδα δεν υστέρησε κανείς  για να μην αδικήσουμε κανένα.  Ολοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Από  τον Ποσειδώνα πού πραγματικά μας εκπλήσσει δυσάρεστα με την κακή εικόνα πού παρουσιάζει  στα τελευταία παιγνίδια δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον πού να διακρίθηκε . Σίγουρα το συμβούλιο και ο προπονητής θα πρέπει να βρουν γρήγορα λύσεις  να βγάλουν την ομάδα από τον αγωνιστικό λήθαργο γιατί θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα για την παραμονή στην κατηγορία.
 
Το φιλμ
 
Στο 7’ λεπτό σέντρα ο Μπούρας σέντραρε από αριστερά , ο Γιαννακόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Αποστόλου απέκρουσε σωτήρια.
Στο  16’ λεπτό ο Αργ. Αποστόλου ύστερα από κόρνερ έπιασε κεφαλιά αλλά ο Γκιόκας δεν ανησύχησε.
Στο 24’ Γκοοοοοολλλλλ. Ο Γιαννακόπουλος σέντραρε από δεξιά και η μπάλα έφτασε στην απέναντι πλευρά στον Μπούρα πού με κεφαλιά τροφοδότησε τον Γκρεβτσίδη στο σημείο του πέναλτι και ο τελευταίος με διπλό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 28’ λεπτό σουτ του Biro η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκιόκα.
Στο 31’ λεπτό σέντρα –σουτ του Μπούρα από δεξιά η μπάλα αποκρούστηκε δύσκολα από τον Αποστόλου , στην συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.
Στο 34’ λεπτό ο Γιαννακόπουλος πλάσαρε σε κενό τέρμα αλλά ο Στεργίου με υπεράνθρωπη προσπάθεια αποσόβησε το σίγουρο γκολ.
Στο 35’ λεπτό δυνατό σουτ του Γιαννακόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αποστόλου.
Στο 42’ λεπτό Γκοοοοολλλλλ .Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε χέρι του Στεργίου στο ημικύκλιο της περιοχής . Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Μπούρας πού με ένα καταπληκτικό σούτ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Αποστόλου κάνοντας το 2-0.
Στο 51’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Μπούρας σέντραρε από αριστερά και ο Αποστόλου πρόλαβε μπροστά από τον Γκρεβτσίδη πριν γίνει απειλητικός.
Στο 56’ λεπτό δυνατό σουτ του Γκρεβτσίδη απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Αποστόλου.
Στο 56’ λεπτό ο Μπούρας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Τασιόπουλος σούταρε για να αποκρούσει ο Αποστόλου και στην συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι και να φύγει κόρνερ.
Στο 60’ λεπτό Γκοοοοοολλλλλλ. Μπαλιά του Μπούρα στον Γκρεβτσίδη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Αποστόλου για να γίνει το 3-0.
Στο 66’ λεπτό δυνατό σουτ του Γιαννακόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Αποστόλου.
Στο 75’ λεπτό Γκκοοοοολλλλ. Ο Γιαννακόπουλος μπήκε μόνος του στην περιοχή και πλάσαρε τον Αποστόλου για να γίνει το 4-0.
Στο 80’ λεπτό Γκκκοοοοοοολλλλλ. Σέντρα του Γκρεβτσίδη στην περιοχή και ο Σαγκατέλωφ με κεφαλιά ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των γηπεδούχων.
Στο 93’ λεπτό δυνατό σουτ του Κούση μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκιόκα.
 
Διαιτητής του αγώνα ο Ν.Ρατσιάτος με βοηθούς τους ;  Α.Καραγεώργος και Γ.Κουτσούκος.
 
Κορωνίδα Κοιλάδας : Γκιόκας, Κωτσαράς, ( 70’Ζέρβας) , Λάμπρου, Δώρας, Μπόμπος, Μέγας, Γιαννακόπουλος, Γκρεβτσίδης, Χατζησταύρου, ( 56’ Τασιόπουλος) , Μπούρας, ( 61’ Σαγκατέλωφ), Cojocaru.
 
Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου Ι., Μπροδήμας, Μπάρδης, Μούγιος, ( 64’ Οικονομόπουλος) , Στεργίου, Αποστόλου Αργ.,( 70’ Tressa),  Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, ( 70’ Γ. Προσύλης) Κούσης, Biro, Αποστόλου Αργ.
 
 
 
απο το sport-ermionida
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου