Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

AΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ - ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 1-3 (1-2)


Δύσκολα αλλά νίκησε η Κορωνίδα στην δύσκολη έδρα του Αργοναύτη και πήρε ένα αρκετά καλό προβάδισμα στη βαθμολογία. Η ομάδα του Τσιρόπουλου ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο γκολ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν σχετικά καλύτερη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αργοναύτης ανέβασε απόδοση, κυριάρχησε και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Η Κορωνίδα έπαιξε με άγχος, περιορίσθηκε στο μισό γήπεδο, αλλά πέτυχε και το 1-3 και έτσι διαχειρίστθηκε το αποτέλεσμα ως το τέλος. 

Στο 1’ από λάθος του Γατσάκου ο Σαγκατέλοφ πλάσαρε και έκανε το 0-1.
Στο 6’  φάουλ του Βασιλειάδη, η μπάλα στο πίσω  δοκάρι, εκεί Γατσάκος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 διορθώνοντας το προηγούμενο λάθος του.
Στο 13’ ο Γατσάκος πρόλαβε μόλις σε κόρνερ πλασέ του Μπούρα.
Στο 14’ σέντρα του Βερβενιώτη,  ο Μπογάς μόνος με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Γκιόκα.
Στο 19’μετά απο σέντρα, ο Μπάζος έκανε κεφαλιά-πάσα στονΣαγκατελοφ, νεα κεφαλιά αυτός, εξ επαφής ο Κλεισιάρης απέκρουσε.
Στο 25’  διαγώνιο σουτ του Μπούρα , η μπάλα λίγο έξω.
Στο 42’ σουτ του Γκρεβτσίδη, ο  Κλεισιάρης απέκρουσε κι ο Μπούρας από κοντά το 1-2.

Στο 55’ ο Γκρεβτσίδης έβγαλε τετατετ τον Σαγκατέλοφ, ο Κλεισιάρης απέκρουσε.
Στο 56’ σέντρα του Βερβενιώτη, σουτ του Σιγάλα απο αριστερά, η μπάλα λίγο έξω.
Στο 70’ λάθος του Μπόμπου, ο Μανέτας πήρε τη μπάλα αλλά απέναντι από τον Γκιόκα καθυστέρησε τόσο ώστε να τον κόψει σε κόρνερ ο  τελευταίος.
Στο 73’ σουτ του Γκρεβτσίδη από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Κλεισιάρης δεν μπόρεσε και η μπάλα στα δίχτυα.
Στο 78’ λάθος του Πρωτοπαπα στη σέντρα, πήρε ο Σαγκατέλοφ, έδωσε αριστερά στον Μπούρα, αυτός πλάσαρε, με το πόδι έδιωξε ο Κλεισιάρης σε κόρνερ.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Κλεισιάρης, Πηλιαφάς, Κουριώτης, Μητρόπαπας, Γατσάκος, Λιαγκρήςε, Παρασκευόπουλος, Βασιλειάδης (79’ Αγγελακόπουλος), Βερβενιώτης, Μπογάς (50’ Μανέτας), Σιγάλας (74’ Κουγιάς).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Γκιόκας, Κωτσαράς (85’ Κουτσαύτης), Λάμπρου, Τασιόπουλος, Μπόμπος, Χατζησταύρου (65’ Γιαννακόπουλος), Σαγκατέλοφ, Μπάζος (68’ Λούμης), Γκρεβτσίδης, Μπούρης, Καζοκάρου.


από το sport-Argonafplia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου