Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Φάνη Παπασταύρου (20 ετών, Μεσοεπιθετικός), καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. 
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) με τα χρώματα του Ερμή Ερμιόνης, του Πανθρακικού και της Ένωσης Ερμιονίδας. 
Να σημειωθεί πως την περυσινή περίοδο ήταν μέλος της Ένωσης Ερμιονίδας η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Football League και από το καλοκαίρι έως σήμερα ήταν μέλος της Κ-20 της Ερμιονίδας στην Β΄ Εθνική. Την σεζόν 2012-2013 ήταν στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής με την ομάδα Νέων του Πανθρακικού.
Ουσιαστικά πρόκειται για ενεργοποίηση μιας καλοκαιρινής συμφωνίας, η οποία δεν ολοκληρώθηκε τότε για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους.

Επίσης έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε και μια επιστροφή για την ομάδα μας, αυτή του Μιχάλη Ζέρβα ο οποίος στην αρχή της σεζόν μετακόμισε στην Κ-20 της Ερμιονίδας και επιστρέφει για προσωπικούς λόγους στην Κορωνίδα.

Τους καλωσορίζουμε λοιπόν και τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. 


Ο Παπασταύρου με τα χρώματα του Πανθρακικού (Κ-20).

Αρχηγός της Κ-20 της Ερμιονίδας στην Β΄Εθνική (Football League).


Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου