Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ - ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 2-5


ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ ομάδα στα στημένα η φιλοξενούμενη ομάδα, κατάφερε να πετύχει τρία γκολ σε τέσσερα κόρνερ! Έτσι πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου είχαμε ήδη το σκορ να φτάνει στο 0-3 και ουσιαστικά να κρίνεται που θα πήγαιναν οι 3 βαθμοί.

Παρά τα γκολ ο Ασκληπιός στάθηκε καλά, είχε και δυο κεφαλιές με τον Υφαντή, μετά τα γκολ όμως.
Όσο για την πρωτοπόρο ομάδα της Κοιλάδας, εκτός των γκολ, μια ακόμη κεφαλιά είχε με τον Μπούρα.

Τα πόσο καλά στεκόταν η ομάδα της Επιδαύρου αποδείχθηκε και στην επανάληψη, καθώς μεταφράστηκε σε δυο γκολ.

Στο 60’ με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Οψιμούλης μείωσε σε 1-3 και στο 65’ ο Πάλι έφυγε στην αντεπίθεση πλάσαρε περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Γκιόκα κι έκανε το 2-3.

Η ομάδα της Κοιλάδας συνήλθε και πάλι με στημένο, από φάουλ του Μπούρα έκανε το 2-4 και στο 85’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-5 με πλασέ του Αλεξανδρή μέσα από τη περιοχή.

Το παιχνίδι είχε κι άλλες φάσεις. Όσο το σκορ ήταν 0-3 ο Ασκληπιός είχε δυο καλές ευκαιρίες με Πάλι και Υφαντή που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γκιόκα, ενώ και ο Λάσκαρης στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του απέκρουσε δυο τετατέτ του Σαγκατέλοφ .

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : Λάσκαρης, Λαλιώτης, Καπετανκωνσταντής, Δ.Γεώργας, Μπερμπατιώτης, Ρούμπος (20’ Κρεμμύδας), Μάντζαρης (78’ Μαγγίνας), Γ.Γεώργας, Οψιμούλης, Πάλι, Υφαντής.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ : Γκιόκας, Κωτσαράς (74’ Αλεξανδρής), Λάμπρου, Τασιόπουλος, Ευθυμίου, Μέγας (46’ Σαγκατέλοφ), Μπάζος (90’ Α.Ζέρβας), Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Παπασταύρου.


από το sport-argonafplia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου