Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

KOΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-1



Τους τέσσερις βαθμούς που είχε διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας, τους αύξησε σε πέντε η Κορωνίδα Κοιλάδας μετά τη νίκη της με 2-1 επι του Αστέρα Δρεπανιακού.

Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο 31’ με ένα ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή του Π.Μανδύλη, που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Γκιόκας.

Σε ένα δίλεπτο όμως, ήρθε η ανατροπή. Πρώτα στο 35’ ο Γκρεβτσίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ρεβίθη, το κτύπησε ο Μπούρας στη γωνία και ισοφάρισε σε 1-1.

Και στο 37’ από παράλληλη σέντρα του Σαγκατέλοφ, ο Χρήστου έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπούρας αφού πέρασε και τον Κορογώνα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Γενικά έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, με ελαφρά καλύτερη την Κορωνίδα, ενώ ο Αστέρας δεν μπόρεσε να απειλήσει οργανωμένα τον Γκιόκα.

Στο 44’ ενα φάουλ του Μπούρα πρόλαβε κι απέκρουσε σε κόρνερ ο Κορογώνας.

Στο 55’ ένα καλό σουτ του Μπούρα απέκρουσε σε κόρνερ ο Χρήστου.

Στο 67’ ενα σουτ του Παπασταύρου πέρασε ξυστά εξω από το κάθετο δοκάρι.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Γκιόκας, Κωτσαράς, Λάμπρου, Μπαζος, Μπόμπος, Μέγας, Σαγκατέλοφ (91’ Φασιλής), Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Παπασταύρου (73’ Μ.Ζέρβας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ.: Χρήστου, Κορογώνας, Μίχος, Ρεβίθης, Ατζαμίδης, Καραμάνος, Π.Μανδύλης (73’ Κατσαρός), Σπ.Μανδύλης, Δωρής, Μανιάτης, Τοπάλι (70’ Καλιαμούτος).



από το Sport-Argonafplia



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου