Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ-Η ΑΠΟΣΤΟΛΗΟλοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η προετοιμασία της Κορωνίδας Κοιλάδας για τον δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κουτσοποδίου. 

Ο Θανάσης Τσιρόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας αφού δεν αντιμετωπίζει τραυματισμούς ή τιμωρίες λόγω καρτών. 

Όλοι στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» γνωρίζουν ότι είναι ένας αγώνας πού κρίνονται οι κόποι όλης της χρονιάς και με ένα θετικό αποτέλεσμα θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην 43χρονη ιστορία της ομάδας. 

Ο Θανάσης Τσιρόπουλος κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στην αποστολή τους: Γκιόκας, Χιόνης, Κωτσαράς, Λάμπρου, Ευθυμίου, Τασιόπουλος, Βιρβίλης, Δρούγκας, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Μπάζος, Αλεξανδρής, Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Cojocaru, Παπασταύρου, Στ. Γιαννακόπουλος, Αντ.Φασιλής, Νικ. Φασιλής.


από το sport-ermionida
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου