Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά το πέρας των εργομετρικών εξετάσεων και μπαίνοντας σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς και στο "μοντάρισμα" της ομάδας μας, ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεγάλη επιστροφή δύο ποδοσφαιριστών με 2-3 χρόνια απουσίας από την ομάδα μας. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι ο πολύπειρος αμυντικός μέσος Θοδωρής Δρίτσας (37 ετών) και το τανκ της επίθεσης της Κορωνίδας κατά το παρελθόν Διονύσης Μπασιμακόπουλος (24 ετών) αφού ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της Κορωνίδας για την νέα σεζόν 2015-2016. 
Αναμένεται να προσφέρουν τα μέγιστα ο καθένας με τον δικό του τρόπο και το δικό του μετερίζι για το καλό της ομάδας, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της. 
Να σημειωθεί πως το θωρηκτό της επίθεσης της Κορωνίδας μέχρι πριν 3 χρόνια Διονύσης Μπασιμακόπουλος επιστρέφει πολύ ανανεωμένος, δυνατός και σιδερένιος στους αγωνιστικούς χώρους μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο εν λόγω διάστημα. 
Και ο Θοδωρής Δρίτσας όμως, μετά από ένα διάστημα απουσίας του από την Κορωνίδα, επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι, θέλοντας να συνεχίσει να προσφέρει σε αυτή και να την βοηθήσει ξανά στην πορεία της προς την κορυφή. 
Τους ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Εκ του Γραφείου Τύπου 
του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου