Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ο.Φ.Ηλιοκάστρου 2-0


Μετά από ένα νευρικό παιγνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η Κορωνίδα Κοιλάδας νίκησε τον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου με σκορ 2-0 μεσκόρερ και των δύο τερμάτων τον Χρήστο Κέλλυ. 


Το φιλμ του αγώνα


26’ λεπτό. Ο Κέλλυ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαμουτάι ανοίγοντας το σκορ.1-0 

37’ λεπτό. Ο Κοξίδης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του Κομπόση , σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της Κορωνίδας απέκρουσε . 

40’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Μέγα απέκρουσε ο Μαμουτάι. 

55’ λεπτό Μπαλιά του Μέγα στον Παπασταύρου πού σούταρε αδύναμα για να μπλοκάρει εύκολα ο Μαμουτάι. 

60’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Μερτύρη μέσα από την περιοχή απέκρουσε εύκολα ο Κομπόσης. 

73’ λεπτό. Ο Κέλλυ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαμουτάι για να γίνει το 2-0. 

78’ λεπτό. Ο Κοξίδης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό των γηπεδούχων και άλλαξε πορεία αλλά ο Κομπόσης έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα. 

81’ λεπτό. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-0 όταν ο Σαγκατέλωφ «έβγαλε» τετ α τετ τον Κέλλυ με τον τερματοφύλακα πού σούταρε και έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ. 

83’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Δ. Μπασιμακόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 

87’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Κοξίδη άουτ. 

90’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Η. Δαγρέ έξω από την περιοχή μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Κομπόσης. 
Κορωνίδα Κοιλάδας: Κομπόσης, Αν.Ζέρβας ( 76’ Διον. Μπασιμακόπουλος),,Διαμαντής, Τασσιόπουλος, Κωτσαράς, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Κέλλυ, Χατζησταύρου ( 46’ Παπασταύρου), Μπούρας, ( 27’ Στ.Γιαννακόπουλος), Cojocaru 

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Μαμουτάι, Αν.Δαγρές, Ηλ.Τζανής ( 86’ Μπουγιούρας Ιωάννης), Κασνέστης, Ηλ. Δαγρές, Φράγκος, Κοξίδης, Μέλσι, Μπουγιούρδας, Αποστόλου , ( 76’ Μπουγιούρας Δημ.) Ντάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου