Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ποσειδώνας Διδύμων 3-0 με χατ τρικ του Κέλλη.


Στην κορυφή της Α1 κατηγορίας Αργολίδας παρέμεινε η Κορωνίδα Κοιλάδας ύστερα από την νίκη της στοτοπικό ντέρμπυ επί του Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 3-0. Ευτύχησε να έχει για άλλη μία ημέρα τον Κέλλη σε δαιμονιώδη φόρμα πού έκανε χατ τρικ και θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ.

Αντίθετα για τον Ποσειδώνα πού κατρακύλησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας .Όμως παρόλο πού έμεινε με δέκα παίκτες από το 12 δεν τα παράτησε έδεσε την άμυνα του και προσπάθησε να απειλήσει τους γηπεδούχους όμως δεν κατάφερε κάτι καλό. 


Το φιλμ


12΄λεπτό. Ο Μαλτέζος ανέτρεψε τον Κέλλη μέσα στην περιοχή και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο παθών. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο αμυντικών των φιλοξενούμενων σαν τελευταίος παίκτης. 1-0
13΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Κέλλη μπλόκαρε δύσκολα ο Αποστόλου στην δεξιά του γωνία.
22’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Cojocaru απέκρουσε δύσκολα ο Αποστόλου στην δεξιά του γωνία.
30΄λεπτό. Σέντρα του Μπάζου από δεξιά η μπάλα στον Στ. Γιαννακόπουλο πού σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Αποστόλου.
35’ λεπτό. Δυνατό σούτ του Κάλλη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Αποστόλου.
41’ λεπτό. Δυνατό σούτ του Μούγιου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κομπόση.
50’ λεπτό. Δυνατό σούτ του Μπροδήμα η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κομπόση.
58’ λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ισοφαρίσει όταν ο Μπροδήμας σούταρε και ο Κομπόσης απέκρουσε η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε κόρνερ.
61’ λεπτό. Μπαλιά του Σαγκατέλωφ στον Κέλλη και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
67’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Μπροδήμα μπλόκαρε δύσκολα ο Κομπόσης.
68’ λεπτό. Μπαλιά του Σαγκατέλωφ στον Κέλλη ο τελευταίος με πλασέ προσπάθησε να κρεμάσει τον Αποστόλου όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
71’ λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Cojocaru η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Αποστόλου.
80’ λεπτό. Ο Αποστόλου πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Σαγκατέλωφ πριν γίνει απαλειπτικός.
81’ λεπτό. Μπαλιά του Γιαν. Γιαννακόπουλου στον Κέλλη και ο τελευταίος με σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0. 


Οι συνθέσεις των ομάδων

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Αθ. Τσιρόπουλος) : Κομπόσης, Λάμπρου, Διαμαντής, Τσσιόπουλος, Μέγας, Σαγκατέλωφ, ( 80’ Παπασταύρου), Μπάζος, ( 69’ Γιάν. Γιαννακόπουλος), Στ. Γιαννακόπουλος ( 46' Βιρβίλης), Κέλλης, Cojocaru.

Ποσειδώνας Διδύμων ( Αθ. Μαλτέζος) : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης ( 89’Καραγιάννης), Μαλτέζος, Στεργίου, Τρέσα, Αποστόλου, Προσύλης, Δήμζας, ( 24’Μούγιος),Gjonaj ( 65’ Κοτσοβός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου