Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 5-0 (ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

 
  Η ακαδημία της Κοιλάδας έχασε στην πρώτη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος Αργολίδας από την αντίστοιχη του Κρανιδίου με το ευρύ 5-0. Τα "μικρά" της Κορωνίδας βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Στο 9 λεπτό ο Σκεντεράι εκτέλεσε κόρνερ στην καρδιά της άμυνας της Κοιλάδας και εκεί ο Οψιμούλης στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ. Στο 22 ο Κυριακίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για το Κρανίδι. Στο 27 ο Παλαιοβράχας έκανε σέντρα στην μικρή περιοχή της Κοιλάδας και ο Ζέρβας στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 3-0. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 40 ο Κακουριώτης με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή της Κοιλάδας το σουτ που έκανε η μπάλα κτύπησε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Κυριακίδηε με δυνατό σουτ έκανε το 4-0. Στο 64 ο Κυριακίδης με δυνατό σουτ από ύψος της περιοχής έκανε το 5-0.
Ο διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Χρήστος Παλυβός.
 
ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  (Α.ΜΑΛΤΕΖΟΣ) Παπουτσής, Λύκος, Βουτσαδάκης, Βας.Διαμαντής, Κακουριώτης, Παλαιοβράχας, Βλαχογιάννης, Κυριακίδης, Σκεντεράι Σουλιώτης ( 55 Ντακάρ) Διαμαντής Ευαγ.
 
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : (Β.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) Λάμπρου Β, Λάμπρου Αγγ. Παπαδημητρίου, Μπάζος Στ., Μπάζος Κων, Ζέρβας, Αγρίμης, Κουτσάφτης ( 58 Σπαθάρος) Λαφιώτης, Αλεξανδρής, Οψιμούλης ( 30 Παπουτσής 56 Χάνι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου